Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Pogubiłam się po drodze...

Pogubiłam się po drodze...

amelia_b 21:39, 25 lip 2015

Jeżówki

iwka 21:43, 25 lip 2015

amelia_b napisał(a)

Odpoczełam Piorę od czwartku i końca nie widaćA Ty iwciu w poniedziałek juz do pracy? kawał dobrej roboty strzeliłaś, byłam widziałam

to pranie jest najgorsze po urlopie, ja nigdzie nie wyjeżdżałam, ale od czwartku piorę, masakra jakaś ile tych szmat
no poniedziałek dzień powrotu do pracy, najgorsze pierwsze dni, potem poleci. W sierpniu wezmę sobie jeszcze ze dwa i planujemy gdzieś na dłuższy łykend wyskoczyć Najbliżej mam na Mazury więc to będzie chyba ten kierunek
amelia_b 21:47, 25 lip 2015

Ja od siebie ponad 7 godzin jechalam nad Bałtyk i wracałam tyle samo
amelia_b 21:59, 25 lip 2015

Coś mi jedna zdechła, i nie wiem czy coś ją zjadło bo ma liście podziurawione czy uschła z braku wody ale druga opcja nie wchodzi w gre bo miały mokro

Taki teraz smutny ten mój oogródek, musze go do ładu doprowadzić, powycinać to co uschnięte i wypielić
amelia_b 11:11, 28 lip 2015

U mnie sie cos wkońcu ruszy Zamówiłam przez internet berberysa erecte w końcu 10 szt na próbe, bo nie wiem w jakim stanie przyjdą, jak bedą w porządku to domówie więcej I nie wiem czy posadzic w tym wąskim pasku same berberysy czy dac coś w dół, może jakieś niskie trawy, albo tylko kora wysypie
Wąski pasek dla przypomnienia

Zamówiłam tez hortensje litle lime, przed grabowy żywopłot, ale wam nie przypomnę bo mi gdzieś zdjęcia wcieło, jak znajde to wstawie

A teraz tylko czekać i czekać na przesyłke
amelia_b 11:13, 28 lip 2015

Ach i mój mąż tworzy mi prowizoryczną podpore dla wisterii, troche desek pozbijał, he he, grunt że na szaro maluje
iwka 11:25, 28 lip 2015

same berberysy posadź, chyba, że miniaturki przyjdą to można jakieś trawki dać dla uzupełnienia. Trzymam kciuka aby pyły piękne i wypasione

edit. oczywiście trzymam kciuki nie tylko jednego
amelia_b 11:30, 28 lip 2015

Spokojnie bo ci palce odpadną przybliżony czas do 5 dni to gdzieś koło poniedziałku, he hemój sie pytał czy nie można na wiosne zamówić, ja na to że cały ich urok na jesieni a ty do wiosny karzesz czekać

Ja za miesiąc do pracy wracam, i gdzies między wierszami czytałam że my podobna branżaja to licze od rana do wieczora, jedno i to samo tylko mi się dekady zmieniają i cyfry
AnnaCh 11:38, 28 lip 2015

No to jest nas więcej z branży cyferkowej A to po dłuższym wolnym wracasz?
Ja też bym tu dała same berberysy, bo chyba nic innego nie wejdzie.
amelia_b 11:42, 28 lip 2015

Aniu po 14 miesiącach, moja mała rok bedzie w sierpniu kończyć Ja to czasem sie zastanawiam jak ja dam rade, trzeba będzie sobie ze 2 tygodnie przypominać co i jak

No nie wejdzie właśnie ja to się nad jakąś trawą zastanawiam, ale musze to przemyśleć