Pogoda szczęśliwie nas rozpieszcza, rośliny codziennie wyglądają inaczej, są coraz bujniejsze.
Magnolia gwiaździsta rośnie u mnie raczej w cieniu, dopiero rozwinęła kwiaty. Są takie piękne
U mnie pod żwirem geowłóknina-ale i tak ciągle wsiewa się jakaś trawa,albo mlecz...o sadzeniu w tym nie wspomnę-dlatego pierwsze trzy rabaty jakie zrobiłam-są w żwirze-i są to ostatnie trzy rabaty, jakie mam w żwirze.
Mirellko widoki piękne-tulipanów moc
Dlaczego nie polecasz Heufleriany??U mnie właśnie powiem Ci sprawdza się super.
Ale piękna wiosna Kochana magnolia cudna, sosenkowe niwaki coraz ładniejsze, na obielę czekam bo mi pierwszy raz zaświeci koło szałasu No i bardzo się cieszę , że Ci się zapach Ani spodobał To najpiękniejsze perfumy
Ekobordy to tam są... nie grają mi te łuki, w sumie żadne dodatkowe linie jakoś mi tam nie pasza Pomysła mam z płytkami co na podłodze tam są moze przed dać w równych odległościach? Bo zostały mi... jutro porozkładam jak to się mieć będzie
O ile dobrze pamiętam, to wystawiłaś w zeszłym roku fotkę te magnolii? A jeśli to nie u Ciebie, to tylko dowód, że magnolia jest zachwycająca, nawet jeśli tylko przez 5 minut
Kwiatki zaliczyła dobrze nie licząc koko ów, które nie wiem w sumie czy są kwiatkami, czy liśćmi
Twoje ee są co najmniej takie same, a obiektywnie, to są ładniejsze!