Tyły są planowane, tu gdzie ściana wodna. Do domu przykleję lustro, a na tym woda płynąca po polerowanej stali, ale na części szerokości tej ściany.
Przepięknie o każdej porze
Zbyszku, na wypadek internetowych wpadek Ogrodowiskowe gołąbki zacznijmy hodować. Jak netu niet trzeba się jakoś komunikować! Podobnie ja Bari, antybiotyk dostałam podziałał -dziś już dobrze spałam. Apetyt najlepszą oznaką zdrowienia, wiem coś o tym - idę szykować sobie coś do jedzenia...
Wczoraj mój komputer robal zaatakował Nic się nie dało zrobić - ogromnie fiksował. Po południu nadeszła pomoc fachowa Został oczyszczony i znów będzie pedałował. Dzisiaj z rana się go zainicjowało I co ? Ogrodowisko gdzieś się podziało. Teraz już gra muzyka i stołek tańczy Znowu mogę oglądać piękne fanki . Bari zdrowieje jak za różdżki dotykiem Leczymy go siemieniem i antybiotykiem. Temperatura spadła i ogląda się za żarciem Tylko kaszka i drobne mięsko jest na karcie.
Sebku - lepiej nie zaczynaj z różami, bo to straszna choroba li? Oj, właśnie się zaraziłam...... I nie mam zamiaru zdrowieć
Sebku - lepiej nie zaczynaj z różami, bo to straszna choroba li?