No fajna, ciemna. Mówisz, żeś z niej zadowolona. Zapisuję nazwę. Tak sobie pomyślałam, że może moje ciemne gdzieś przesadzę w jakieś inne miejsce, to podpasuję... Coś trzeba spróbować zanim spiszę na straty.
Pod klonem rosną 3 hakone tylko są małe i ich nie widać Dadzą efekt żółtawej "poduchy" pod klonem.
Po drugiej stronie oczka molinia brunera i mikro morze różowawych żurawek czyli podobnie jak na rysunku. Z przodu oczka podobają mi się namalowane żółte trawki - tak zrobię kupię żółty tatarak.
w złą godzinę powiedziałem - właśnie przeszła burza
ale jak widzisz trwało to chwilę
i już poleciała do Warszawy - nawet słońce się przebija
przez chmury chociaż trochę grzmi i pada
tak jest teraz u mnie :
Co myślicie o tej podłodze ?
Klepki 30/30 montowane na zatrzask
Myślałam o nich u mnie na taras ,co myślicie warto to kupić ,cena nie mała 70 czy 80 zł metr kw
Przed chwilą przeszła nad Makowem burza z silnym deszczem, bardzo się ciesze deszczem.
Obcięłam wczoraj szałwię i poczyściłam róże. Postawiliśmy skrzynię na zioła (tata mi ją zrobił)- obfocę jak ją wypełnię i obsadzę.
kilka fotek z wczorajszego Makowa, Hortensjowa
I tak trzymać, niech daje jazzu do bólu
A' propos szałwii, jaką odmianę szałwii masz w tym przypadkowym połączeniu z brązową trawką ??
Zbieram też namiary na na sprawdzone szkółki z trawkami, kupowałaś ostatnio, masz coś godnego polecenia ?
Ewuniu ,róża Souvenir du Doktor Jamain chorowała na czarną plamistość . Inne róże wyglądały jeszcze dobrze, a ona już była pozbawiona liści. W sąsiednim ogrodzie sytuacja wyglądała tak samo. Jest to piękna różą, o głębokim kolorze i cudownym zapachu, ale zrezygnowałam z jej uprawy .
A skoro jesteśmy w temacie pnących róż obrastających dom