Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Co z tym ogródeczkiem począć

Co z tym ogródeczkiem począć

ewa004 19:34, 19 lip 2015

Posadzone jezówki
Juzia oczywiście podzieliłam Twoja szkoła

Fotki niestety tylko z telefonu aparat mi się zepsuł

ewa004 19:37, 19 lip 2015

Co myślicie o tej podłodze ?
Klepki 30/30 montowane na zatrzask
Myślałam o nich u mnie na taras ,co myślicie warto to kupić ,cena nie mała 70 czy 80 zł metr kw
siakowa 19:38, 19 lip 2015

FAJNIE to wygląda podglądam cały czas po cichu
Juzia 21:42, 19 lip 2015

ewa004 napisał(a)

Juziek ja ostatnio wiozłam sofę w aucie z Ikea ,masakra ale dowiozłam
Teraz jak przyjechałam z drzewem z Poznania to Emuś stwierdził że ja nie mogę mieć małego auta

Jaki fotel chcesz kupić ?

Nie pamiętam jak się nazywa....ale taki szary, mega wygodny ale niezbyt urodziwy
babka 21:54, 19 lip 2015

ewa004 napisał(a)

Byłam zobaczyć jak wygląda ta podłoga drewniana, na taras, składana z tych klepek .
Nawet fajnie ,zastanawiamy sie czy jej nie kupić na ten mój taras ,ale jeszcze myślimy

Siaka 5 minut !!!!! Jezu jak Ci zazdroszczę ,uwielbiam ten sklep a mam do niego 150 km
Ale teraz otwieraja w Bydgoszczy więc będę miała bliżej bo 110 km

Ewa ja do Bydgoszczy mam 30 km. do Ikea będę miała dalej bo przez całą Bydgoszcz Do Ikea w Poznaniu to były wyprawy całodniowe
Fajne zakupy zrobiłaś no i cieszę się, że wreszcie szersze kadry widzę
Ładnie tam u Ciebie
Gdzie oglądałaś tę klepkę? bo też ostatnio wspominałam o czymś takim. To z drewna czy tworzywo ?

Gabrysia_ 21:55, 19 lip 2015

Ewa,te klepki też z Ikei?...jeśli tak to fajne są,sami żeśmy się nad nimi zastanawiali
Jeżówki fajnie tam wyglądają,nie doczytałam czy dojdą tam jeszcze jakieś trawki?
AlKa 22:07, 19 lip 2015

Super wygladają jeżówki i kulki. Dzięki szerszym kadrom lepiej można sobie wyobrazić co gdzie rośnie. Różowe jeżówki ładnie się skomponowały z begoniami (chyba) po przeciwnej stronie.
Widzę też, ze eM z bramą się uwinął.
AlKa 22:09, 19 lip 2015

Atakie klepki ma znajomy mojej mamy na balkonie i on je na zimę zdejmuje, ale nie wiem czy tak trzeba, czy on tak sobie wymyślił
babka 22:12, 19 lip 2015

AlKa napisał(a)
Super wygladają jeżówki i kulki. Dzięki szerszym kadrom lepiej można sobie wyobrazić co gdzie rośnie. Różowe jeżówki ładnie się skomponowały z begoniami (chyba) po przeciwnej stronie.
Widzę też, ze eM z bramą się uwinął.

No własnie bo też miałam zawsze problem z umiejscowieniem tych rabat Teraz już mi się trochę zamyka w całość
Bramę tę przyuważyłam i jak doczytałam będą deseczki super
kasia_w 22:31, 19 lip 2015

Ewa te klepki są bardzo ładne sama o nich myślałam i oglądałam.Ale są dość delikatne i stwierdzilam za na mój niezadaszony taras zbyt delikatne.A za drogie na tymczasowe rozwiązanie