Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku

07_Rene 11:51, 18 lip 2015

Cleo napisał(a)
O widzę, że Rene też nie mogła spać w nocy!

W tak piękną, ciepłą noc to mozna tylko biesiadować przy ognisku

Poza tym już wiem, kiedy zaglądać, bo babeczka lubi późno nowe fotki wrzucać
Cleo 12:20, 18 lip 2015

07_Rene napisał(a)

W tak piękną, ciepłą noc to mozna tylko biesiadować przy ognisku

Poza tym już wiem, kiedy zaglądać, bo babeczka lubi późno nowe fotki wrzucać

Ach widzisz, to Ty przyjemnie czas spędzałaś.
Ja się męczyłam tej nocy coś.
M miał nockę i jakoś tak pusto w wyrku.
babka 12:23, 19 lip 2015

Kochane, wpadam na szybcika. Urodził się pomysł, jest akceptacja Żona i potrzebuję namiry na pewny sklep z trawkami. Szukam ładnych grackow
Wieczorem przyjdę do was, teraz się jeszcze urlopuję
Buziki dla zaglądających :*
babka 19:13, 19 lip 2015

Renia czujna, na foty poluje Ale twoich i tak nikt nie przebije Wiesz, że zakochana jestem w hortkach po uszy ? Tulipany i hortensje to moje kwiaty

jazzy napisał(a)
Wow! Ale foty!

Dużo

Juzia napisał(a)
Woooow!!!!

To teraz tylko kolorek na ścianę, ja bym dorobiła jeszcze okiennice na te dwa okna.... i Francja elegancja

I bez pergoli mogłoby być ładnie...

Jaki kolorek ja się pytam dać, he ?? W sumie ten żółty mnie tak nie razi jak ten brąz na wszystkim
A gdyby np tylko na okiennicach i drzwiach zmienić ??

Ensata napisał(a)
Foty boskie, apo ścinie nie chcesz bluszczu?

Już się pnie zimozielony ale od strony gazonu. Przez moment pomyślałam o róży pnącej w niecce za schodami ale musiałaby być kratka. Czy ja wiem ? hmmm Co tam dać ? Drzewko ?

Cleo napisał(a)
O widzę, że Rene też nie mogła spać w nocy!

No niebo a ziemia, coś tam ma być, czy po prostu zyskaliście miejsce? Już nie pamiętam.

Całkiem niezłe to takie tam o poranku

Są dwie opcje; grill albo basen / basenik. Na basen za mały plac i miejsce nie sprzyja relaksowi przez hałasy zza płota Więc chyba grill. Jest jeszcze trzecia opcja - grzybek na tańce haaaa

PS. Cleo, to ty się boisz sama spać ??
siakowa 19:14, 19 lip 2015

piekne zdęcia
babka 19:23, 19 lip 2015

Dzięki Kasiu a Ty pieknie wypoczywasz dziś, podglądałam Cię przez telefon Mam pytanko ale to jak przyjdę w gosci do Ciebie
For You

siakowa 19:27, 19 lip 2015

babka napisał(a)
Dzięki Kasiu a Ty pieknie wypoczywasz dziś, podglądałam Cię przez telefon Mam pytanko ale to jak przyjdę w gosci do Ciebie
For You

o kurka DZiękuje

co to?
babka 19:37, 19 lip 2015

anabellka na tle ogrodowej
siakowa 19:39, 19 lip 2015

wiesz co...to chyba tylko tu na O patrzymy na rośliny i zachwycamy sie np tak jak tu tymi malusimi kwiatuszkami z których składa się cala czapa hortensji wsztscy inni normalni widza poprostu całą hostrensję
babka 19:42, 19 lip 2015

siakowa napisał(a)
wiesz co...to chyba tylko tu na O patrzymy na rośliny i zachwycamy sie np tak jak tu tymi malusimi kwiatuszkami z których składa się cala czapa hortensji wsztscy inni normalni widza poprostu całą hostrensję

NOOOO
ale przecież diabeł tkwi w szczegółach i my o tym wiemy