Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "projekt"

Miejsko & sielsko 17:35, 02 lip 2014

Do góry
Ozz napisał(a)
architekt to też niezgorszy zawód Wybierze jak mu w duszy zagra. Ja np. w tym wieku chciałam być zakonnicą... no może trochę młodsza byłam

Ewo - możesz odliczać, jak bomba tykająca

odliczam

Nie mogę się doczekać efektu finalnego. Jestem ciekawa jak się ma projekt do realnego zderzenia z twórczością Twoją )

jesteś płodna w pomysły.. to komplement

Ogród, a najlepiej piękny ogród - jak się do tego zabrać? 16:31, 02 lip 2014

Do góry
Przepiękny projekt ! No kochana teraz do dzieła i będziesz miała swój prywatny raj
Ogród, a najlepiej piękny ogród - jak się do tego zabrać? 14:50, 02 lip 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)
(...)
edytowałam:
Ja tak w ogóle to jakieś de javu miałam, jak zobaczyłam twój projekt. Przeleciałam wszystkie stronki, bo myślałam, że wcześniej był wklejony ten projekt, ale nie... więc sobie myślę, ze po prostu widać, że to projekt Danusi, wszystkie projekty tą samą ręką robione i tą samą techniką.

Uspokoję cię, ze mogłaś ten projekt (w części) widzieć na wątku u Danusi jak pisała, ze zapracowana jest. Zwłaszcza drzewko z żywopłocikiem można było zauważyć
Ogród, a najlepiej piękny ogród - jak się do tego zabrać? 14:33, 02 lip 2014

Do góry
Kamajla napisał(a)
Nadejszła wiekopomna chwila...

projekt

jak fajnie, że udało się wpleść grządki owocowo-warzywne

to tak ładnie wygląda, że sobie w ramkę chyba oprawię

a na to miejsce będę spoglądała z myślą "jeszcze tylko to przesadzę, podleję, odchwaszczę, poprzycinam, spryskam (kolejność przypadkowa) i zaraz sobie na chwilę odpocznę" hahaha

Wypadałoby zmienić nazwę wątku na: "Ogród, a najlepiej piękny ogród - dobrze, że Danusia wie jak się do tego zabrać "

Gratuluję i będę obserwować realizację
Pozdrawiam
Ogród na glinie 14:26, 02 lip 2014

Do góry
Chyba nie powinnam się tak mocno przejmować. Jest szansa, że z ogrodowiskiem i tak wyjdzie mi lepiej projekt niż bez niego.
Idę na przerwę, bo to projektowanie to ma być w końcu przyjemność, a nie udręka.
Ogród, a najlepiej piękny ogród - jak się do tego zabrać? 13:31, 02 lip 2014

Do góry
Kamilko, bardzo ładny ten projekcik. Teraz tylko rabatka po rabatce.
Wiesz, masz takie półkole przy placyku ze źródełkiem, jak ja chciałam uzyskać przy moim dębie. Tylko ja chciałam obwódkę z bukszpanu, a za nim hortensje limki i dołożyć ciurkadełko. Mój eMuś nie pozwala zdjąć kawałka kostki, więc poczekam chwilę, może nam się ten obraz poukłada.
Pięknie będziesz miała. Jestem zachwycona.

edytowałam:
Ja tak w ogóle to jakieś de javu miałam, jak zobaczyłam twój projekt. Przeleciałam wszystkie stronki, bo myślałam, że wcześniej był wklejony ten projekt, ale nie... więc sobie myślę, ze po prostu widać, że to projekt Danusi, wszystkie projekty tą samą ręką robione i tą samą techniką.
Ogródek Iwony 13:18, 02 lip 2014

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Witaj Małgosiu, jak pierwszy raz zobaczyłam tę rabatkę, bardzo spodobały mi się te zestawienia kolorów na rabatkę przed domem. Taka dostojna i spokojna. Ja miałam - mam misz-masz kolorystyczny, dlatego postanowiłam uporządkować kolory. Padło na żółty (kremowy), biały i fioletowy w różnych odcieniach. Inne rabatki za domem dostaną jeszcze trochę czerwieni, bo mam dużo rudbekii żółto - czerwonej, bardzo ją lubię, więc posadzę ja tam w słońcu...
Zajrzałam do Ciebie Małgosiu i jestem pod wrażeniem, jak pięknie sama projektujesz, kolorujesz, planujesz i jak ci to łatwo przychodzi. Ja niestety muszę coś zobaczyć, zakodować i ewentualnie tego się trzymać po małej modyfikacji, inaczej kaplica ...
Pozdrawiam Cię.

Ja dziękuję za pochwały, ale tak naprawdę idzie mi z wielkim trudem.
Też podglądam i uczę się, żeby nie narobić bałaganu, a potem nie przesadzać, ale nie jest to łatwe. Projekt ciągle ewaluuje, ale może w końcu coś się ukształtuje.
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 12:55, 02 lip 2014

Do góry
Agnieszko/ baraga........bardzo dziękuję, ale oczywiście powiem, że są miejsca bardzo ładne, inne mniej zadbane, ale i tak kocham to miejsce i zapachy, jakie niesie, wczoraj mało zrobiłam, tak mnie maciejka odurzyła

u ciebie jest elegancko, nowocześnie i jeszcze projekt Danusi zatem Tobie się spodoba trawka rozplenica mała Litlle Bunny....dość trudna, późno stratuje, potrzebuje wilgoci, ale chyba musi się zadomowić, bo potem efekt powalający

ale liliowce te mięsiste z falbankami też by chyba i u ciebie pasowały

Beatko....tak...Milka to ja Irciuchato brunera, na tym zdjęciu widać pień tulipanowca i ona wkoło rosła, wiosną zlikwidowałam, posiałam trawę, a ją dzieliłam i mam mnóstwo w różnych miejscach, rzeczywiście w zupełnym cieniu jest najładniejsza, wiosną kwicie obficie, że niezapominajka się przy niej chowa dzięki i pozdrawiam

miłorząb Mariken od Sylwii i Agi cudnie odbił po lekkim mrozie w kwietniua koło niego niezawodna róż Bonica, kwitnie na okrągło, nic przy niej nie muszę robić, polecam

Ogród, a najlepiej piękny ogród - jak się do tego zabrać? 12:32, 02 lip 2014

Do góry
Magdalena25 napisał(a)
Projekt cudny Ale Ci zazdroszczę Ja na razie działam sama, bo mąż stwierdził, że najpierw altana, taras i płytki przed wejściem, a potem projekt. Ale szansa na piękny ogród jest, więc się nie zrażam

Też mi się podoba cieszę się, że u Ciebie już widać światełko w tunelu - czyli, że mąż nie mówi nie
Ogród, a najlepiej piękny ogród - jak się do tego zabrać? 12:02, 02 lip 2014

Do góry
Projekt cudny Ale Ci zazdroszczę Ja na razie działam sama, bo mąż stwierdził, że najpierw altana, taras i płytki przed wejściem, a potem projekt. Ale szansa na piękny ogród jest, więc się nie zrażam
Ogród, a najlepiej piękny ogród - jak się do tego zabrać? 10:25, 02 lip 2014

Do góry
projekt piękny teraz pozostaje to wszystko obsadzić i będzie jak w bajce
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 10:21, 02 lip 2014

Do góry
Anias napisał(a)
Witaj Aniu! Chcialam sie przywitac na Twoim watku, bo bede goscic tu dluzej obejrzalam Twoj ogrod w wizytowkach i jestem zachwycona!! Tak zachwycona ze jestem juz na 160 (!) stronie postanowilam przezyc z Toba Twoja metamorfoze. Popatrzec jak tworzylas taki wspanialy ogrod. Wszystko mnie tu zachwyca, doslownie wszystko, a patrzec jak zaczynalas i jak ogrod zmienial sie przez te 3 lata to niesamowite przezycie ja rowniez tworze swoj ogrod, niestety bez ladu i skladu, na zasadzie o to mi sie podoba i posadze to moze tutaj. ... Mam teraz mase roslin ktore rosna w przypadkowych miejscach. Dobra zmykam bo na 161 stronie robi sie ciekawie - idzie wiosna i masz nowy projekt ! Hihi to lepsze niz serial w tv. ))))

Witaj Aniu

Jestem w szoku że kolejna fariatka porywa się na czytanie całego wątku... Czasami mam ochotę stworzyć nowy wątek, a stary zamknąć by nie 'zmuszać' nikogo do czytania całości
Tworzenie ogrodu to duży wysiłek ale i ogromna satysfakcja Zatem skoro jesteś na początku drogi to życzę Ci powodzenia i radości!
Ogród, a najlepiej piękny ogród - jak się do tego zabrać? 09:59, 02 lip 2014

Do góry
Nadejszła wiekopomna chwila...

projekt

jak fajnie, że udało się wpleść grządki owocowo-warzywne

to tak ładnie wygląda, że sobie w ramkę chyba oprawię

a na to miejsce będę spoglądała z myślą "jeszcze tylko to przesadzę, podleję, odchwaszczę, poprzycinam, spryskam (kolejność przypadkowa) i zaraz sobie na chwilę odpocznę" hahaha

Wypadałoby zmienić nazwę wątku na: "Ogród, a najlepiej piękny ogród - dobrze, że Danusia wie jak się do tego zabrać "
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 20:22, 01 lip 2014

Do góry
Anias napisał(a)
Witaj Aniu! Chcialam sie przywitac na Twoim watku, bo bede goscic tu dluzej obejrzalam Twoj ogrod w wizytowkach i jestem zachwycona!! Tak zachwycona ze jestem juz na 160 (!) stronie postanowilam przezyc z Toba Twoja metamorfoze. Popatrzec jak tworzylas taki wspanialy ogrod. Wszystko mnie tu zachwyca, doslownie wszystko, a patrzec jak zaczynalas i jak ogrod zmienial sie przez te 3 lata to niesamowite przezycie ja rowniez tworze swoj ogrod, niestety bez ladu i skladu, na zasadzie o to mi sie podoba i posadze to moze tutaj. ... Mam teraz mase roslin ktore rosna w przypadkowych miejscach. Dobra zmykam bo na 161 stronie robi sie ciekawie - idzie wiosna i masz nowy projekt ! Hihi to lepsze niz serial w tv. ))))

Ha, ha. Skąd ja to znam... Podobnie pisałam do Any pod koniec maja, gdy założyłam swój watek. To zaraźliwa choroba. Podejzewam, ze za chwilę zapragniesz uporządkować swój ogród gatunkami i kolorami.
Any ogród inspiruje. Każdy chciałby umieć tak komponować. Udanych metamorfoz Aniu życzę
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:52, 01 lip 2014

Do góry
Anias napisał(a)

Ha Ty tu a ja czekam na info o różach Czytaj czytaj Aniu bo ogród naszej Any (imienniczki nickowe cudowny a wyobrażnia plastyczną ma niesamowitą. Jak widzę jej kosmosy to wiem, ze muszę takie mieć, jak kupiła jeżówki iw sadzila kjrwawnikiem w rozplenice to nie ma co dumać, trzeba kopiować a teraz zachorowała na róże więc sobie podyskutujecie
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:00, 01 lip 2014

Do góry
Ogród, a najlepiej piękny ogród - jak się do tego zabrać? 17:20, 01 lip 2014

Do góry
baraga1904 napisał(a)
...pamiętam ten moment u siebie ręce mi się trzęsły jak otwierałam projekt mimo że go w zasadzie znałam ze skanu...

No właśnie, byłam ciekawa czy to tylko ja tak się czuję, czy inni również
Ogród, a najlepiej piękny ogród - jak się do tego zabrać? 15:53, 01 lip 2014

Do góry
...pamiętam ten moment u siebie ręce mi się trzęsły jak otwierałam projekt mimo że go w zasadzie znałam ze skanu...
Ogród, a najlepiej piękny ogród - jak się do tego zabrać? 15:22, 01 lip 2014

Do góry
Czyżby Danusiowy projekt? Kamila miej serce , nie trzymaj nas w niepewności
Postawić trawkę nad i... 13:56, 01 lip 2014

Do góry
Milka napisał(a)
Piękna ćma na surfiniach, chyba nocna
a czyli projekt Danusi realizujesz, oj będzie na co popatrzeć

...własnie Irenko że to nie cma tylko dzienny motyl dlatego sama byłam zdziwiona i stąd to zdjęcie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies