Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród raczej wiejski czyli leśniczówka

Ogród raczej wiejski czyli leśniczówka

Ania74 13:45, 17 lip 2014

tabliczkaznapisem_ucze_sie napisał(a)

Przeszczepy sie przyjmą na pewno tylko trza lac A na jesieni po całości dałabym im dobrego papu.

Przyjmą się na pewno, bo już są miejsca, w których nie widać przeszczepów - bo ja tak przeszczepiam od wiosny
kosolka 13:54, 17 lip 2014

Mi też wiosenne się przyjęły. I nawet nie podlewałam- tyle co padało
Ania74 11:50, 18 lip 2014

Dobra, no to wybazgroliłam projekt rabaty, tak mniej więcej to czuję... Mam nadzieję, że da się odczytać.
Nie wiem czy nie przekombinowałam z berberysem, ale coś w nogi by się należało. A może coś zupełnie innego?
Może macie jakieś propozycje?
Ten czerwony kolor trzmieliny to oczywiście tylko jesienią, ale tak narysowałam żeby oko pocieszyć

12:10, 18 lip 2014
Witaj Aniu
To prawdziwe wyzwanie trójeczka szkrabów,dom,ogród
Robota wre u Was na całego,powstają projekty rabat które realizujesz.No i trawnik masz przepiękny.
Z pewnym rozrzewnieniem obejrzałam zdjęcia konika,tak rzadko się już widuje u nas,wszędzie tylko maszyny...
Miłego dnia Aniu
asiach 12:20, 18 lip 2014

Ania74 napisał(a)
Dobra, no to wybazgroliłam projekt rabaty, tak mniej więcej to czuję... Mam nadzieję, że da się odczytać.
Nie wiem czy nie przekombinowałam z berberysem, ale coś w nogi by się należało. A może coś zupełnie innego?
Może macie jakieś propozycje?
Ten czerwony kolor trzmieliny to oczywiście tylko jesienią, ale tak narysowałam żeby oko pocieszyć

Mnie się podoba
kosolka 12:27, 18 lip 2014

Apropos dzieci Na pewno inaczej jest pielęgnowac ogród kiedy nie ma się już małych dzieci i wszystkich obowiązków z nimi związanych. Moje wracają dziś od dziadków - były dwa tyg. Przez ten czas praktycznie nic nie robiłam w domu (no tylko tyle ile naprawde musiałam.. ) tylko w ogrodzie, do samego wieczora. Jak sa dzieci jest inaczej. Trudniej, bo wiadomo ze małe dzieci trzeba jakoś tam ogarnąć, a to się nudzą, a to pokłócą, a to kolacja, mycie, spanie. Normalka. A ogród codziennie też woła. Tak jak teraz - kiedy nie ma opcji zeby nie podlewac. Ale ja lubię miec napięty grafik. Nie potrafię na przykład tak w ciągu dnia po prostu usiąść. Nie wiem- poczytać, właczyć tv czy co. Nie umiem. Za dużo mam "misji". Nie iwem czy to normalne. Nie wszystkie kobiety wokól mnie to mają.
kosolka 12:30, 18 lip 2014

Rabata wygląda interesująco Nie jestem przekonana do berberysu. Ale może faktycznie fajnie się limki będą odbijać.
Ania74 13:14, 18 lip 2014

asiach napisał(a)

Mnie się podoba
No to jestem już spokojniejsza...! I przystępuję do działania. Dzięki Asiu!
Ania74 13:15, 18 lip 2014

kosolka napisał(a)
Rabata wygląda interesująco Nie jestem przekonana do berberysu. Ale może faktycznie fajnie się limki będą odbijać.

Przekonamy się...
asiach 13:27, 18 lip 2014

kosolka napisał(a)

A ja mam do nich słabość tak zresztą jak do jałowców, hortensji .... i całego ogrodu
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies