Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 18:25, 04 gru 2014

Do góry

Stary wianek za chwilę pójdzie w odstawkę.

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 18:24, 04 gru 2014

Do góry

To ten sam wianek tylko wcześniej i później, z owockami
Ogród z perspektywą na przyszłość 17:00, 04 gru 2014

Do góry
Ewko, zapytam co to dokladnie za drzewa

Jazzy, dokladnie te same miałam odczucia jak tam byłam. nie las wlaśnie a jezioro i te wnętrza

Wrzucam inspirację na wianek dla osób, którym padły graby. Wianek z korzeni grabów i zdrewniałych ich części

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 14:25, 04 gru 2014

Do góry
Zrobiłam dziś jeden podkład (z winobluszczu) na razie, ale okazuje się że nie mam białego spraya do pryśnięcia Chciałam przykleić jabłuszka zielone i jakieś inne ozdoby z natury. Taki jeszcze jesienny, nie świąteczny.

Drugi wianek zrobiłam z użyciem gałązek z czerwonymi owockami i derenia. Może zdążę pokazać wieczorem.Powiesiłam go w ogrodzie.
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 08:40, 04 gru 2014

Do góry
Aga jak szyszkowy wianek to lepiej szyszki kleić do podkładu styropianowego ale wcześniej go pomaluj albo owiń materiałem Miłego wiankowania
Ogród w skali mikro cz.II 21:56, 03 gru 2014

Do góry
gierczusia napisał(a)
Witajcie ... Już czwartek i wielkimi krokami zbliża się długi weekend

A co się dzieje w mikro ogrodzie ??
Rozplenica.... Dalej na wolności ... Coś mi tam szeptała ,źe kokardy by kciała , ale kazałam jeszcze jej poczekać

No i mój niedawny nabytek .. Klon crimson sentry .. Był piękny bordowy a teraz..ma kolor intensywnej miedzi ..pomarańczu .. Cudo po prostu sami zobaczcie

Noo i goście ..goście .. To stado sikorek jest już stałymi bywalcami

Buziaki dla Was .. I oby do piątku

Kurcze,fajny ten klon, chyba się skuszę,tylko mi potrzebny jest kolumnowy. Ciekawe jak wysoko rośnie
Moje rozplenice nie będą miały kokardek w tym roku, w tamtym sezonie,po tygodniu furkotały u sąsiadów na drzewach

Pokaż tegoroczny wianek
Wilcza Góra 19:29, 03 gru 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Przypomnialś mi, że muszę szklane kule na jedzenie patszków dzisiaj wyczyścić i powiesić ywpełnikne.
Buziaki z imnego Wroclawia, brrr ale u Was zimniej

no właśnie...to zimno przyszło tak nagle
mam ogrom pracy i nie spostrzegłam się, kiedy dokładnie na dworze nastał taki spory minus
wszędzie widzę świeta, święta, święta a u mnie potężny niedoczas
ani domu, ani ogrodu jeszcze nie stroję, poza tym nie mam zwyczaju zajmować się tymi sprawami przed 6-tym grudnia
nie wiankuję też samodzielnie ale jestem uratowana....
...zamówiłam u naszej Anitki (Enya73) nowy, piękny, pastelowy wianek na stół
tak bardzo zakochałam się w zeszłorocznym ,że zamówiłam mu "brata"
Anitka szuka bombek, bo wymyśliłam sobie róże pudrowe i burgundy w całej rozciągłości ....a ja przebieram już nóżkami z niecierpliwości

jak na razie nic nowego nie mam, więc przypominam przepięknościowy, zeszłoroczny;
w te święta, będzie "się prezentował" na mniejszym, czarnym stoliku

na dużym stole, będzie oczekiwany różowo-burgundowy
Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 17:49, 03 gru 2014

Do góry
Piekne te wszystkie pomysły ! Wiankowanie jest zaraźliwe i ja bedąc tu na Ogrodowisku nie ustrzegłam sie przed złapaniem tego bakcyla wiankowego
Oto moje ubiegłoroczne dekoracje :

To wianek wewnętrzny
A to zewnetrzny powiedzony jako przeciwwaga.

A tak wygladało wejście do domu z wiankiem i pozostałymi ozdobami

Połowa działki - czyli mam powoli dość 12:52, 03 gru 2014

Do góry
Przeczytaj pw

Bałwanki prezenty w sam raz dla ptaszków...fajowski pomysł

Piękne masz cisy i wianek obłędny i kulka szyszkowa też....... ja planuję szyszkowy wianek, ale nie wiem czy umiem poczynić takowy, nigdy nie robiłam, najpierw muszę upleść podkład z gałązek brzozowych i do klejenia przystąpić

Miłego wiankowania, pozdrawiam
Egzotyczna wyspa na Podkarpaciu 22:47, 02 gru 2014

Do góry
a i wianek skończony nad kominek

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:51, 02 gru 2014

Do góry
Mam przerwę na kawkę to pokażę co dzisiaj działam

W gałązkach świerkowych będą jeszcze białe lampki, które mam nadzieję zrobią fajny klimat w nocy...Jeszcze tylko graby przyozdobię w czerwone kokardki i lampki, i temat ogrodu będzie zamknięty O przypomniałam sobie, jeszcze wianek... do którego coś nie mam weny
Dla odmiany czas na zmiany... 19:05, 01 gru 2014

Do góry
c.d dekoracji..
sorki za jakość, ale ciemnawo już było

a ten wianek nieco poprawiłam, bo coś mi tam nie grało...

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:02, 01 gru 2014

Do góry
Jutro wianek na drzwi wejściowe i jak wystarczy czasu to donice a w środę zaczynam produkcję bombek
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 17:44, 01 gru 2014

Do góry
Oj te nasze psiny Nasz też już słabiutki .. i wyleczyć sie nie da.. to starość.

Wytrzeszczam oczy do fotek z kfiatkami.. pokaż coś jeszcze. Teraz będzie miesiąc co kto gotuje i jaki wianek robi.. no i choinka..... monotematycznie będzie, chociaż wianki i ozdóbki śliczne.
Kompozycje na stoły, dekoracja kościołów, i inne okolicznościowe.... 17:30, 01 gru 2014

Do góry
Piotr_ napisał(a)

Ten wianek to rewelacja! Bardzo w moich klimatach - minimalistycznych
Zazdroszcze Ci takich zdolności
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 14:32, 01 gru 2014

Do góry
aga_pe napisał(a)
a to mały wianek, który zrobiłam dla rodziców

PIĘKNY
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 12:27, 01 gru 2014

Do góry
a to mały wianek, który zrobiłam dla rodziców

Wianki, dekoracje wyłącznie na Boże Narodzenie 08:35, 01 gru 2014

Do góry
to może i ja coś wkleję

a tu trochę inaczej
(zdjęcie ukradzione Madziuli, ale wianek mojego autorstwa)
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:38, 30 lis 2014

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Sebek ale fajne drzewko!
U mnie fotek nie ma, bo mnie praktycznie ostatnio w domu nie ma. Za tydzien podziałam dekoracyjnie i ogrodowo. Mam nadzieję.... Jakieś fotki może będą. Na razie zrobiło się łyso, zimno, ciemno, trzeba lampki zapalić. Gdyby nie wczorajsza podróź i wieczorna impreza to by lampki u mnie tradycyjnie jako pierwsze we wsi wisiały. A tak nici z tego i ciemno...

Na razie jakiś marny wianek adwentowy powiesiłam na drzwiach. Trzeba będzie coś porządnego wymyślić

Ja już wymyśliłem z pomocą Mamy Mam 7 wolnych wianków... i braknie mi Muszę dokupić podkład słomiany... Obliczyłem, że wianków potrzebuję jedyne 10 sztuk Tylko 8 muszę w sobotę dorobić Na szczęście idę w prostotę - jedynie jeden wczorajszy wyszedł wioskowaty (żal było mi bombek wyrzucić), ale w święta to da się wybaczyć
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:49, 30 lis 2014

Do góry
Sebek ale fajne drzewko!
U mnie fotek nie ma, bo mnie praktycznie ostatnio w domu nie ma. Za tydzien podziałam dekoracyjnie i ogrodowo. Mam nadzieję.... Jakieś fotki może będą. Na razie zrobiło się łyso, zimno, ciemno, trzeba lampki zapalić. Gdyby nie wczorajsza podróź i wieczorna impreza to by lampki u mnie tradycyjnie jako pierwsze we wsi wisiały. A tak nici z tego i ciemno...

Na razie jakiś marny wianek adwentowy powiesiłam na drziwach. Trzeba będzie coś porządnego wymyślić
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies