Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Kopać, grabić, sadzić.... Lubię to!

Madzenka 22:20, 05 gru 2014

Jak ja lubię takie widoki
eda 22:35, 05 gru 2014

Suuuper hiacynt dawaj trochę zapachu do mnie Ewcia to naumiałaś się wąchać hi hi Śliczne foty ale ogród przygotowany na Mikołaja
Dawaj do mnie już foty są i będą jeszcze bo robiłam wiesz co Ale przykro że Mikołaj Was ominął ale jeszcze choinka w domciu i za rok w szkole napewno buziaki
Ewkakonewka 00:24, 06 gru 2014

hanka_andrus napisał(a)
Nawet zimą jest pięknie!

Bo jeszcze śnieg wszystkiego nie zasypał Taka zima całkiem urocza
Ewkakonewka 00:33, 06 gru 2014

lojalna_ napisał(a)
Ogród masz sliczny nic nie stracił na urodzie .... Te trawy jeszcze w pełnej krasie ....

Wianek fajny srebrny ja tez malowałam stary złoty swiecznik na srebrny kolor i super wyszedł

Chwilo trwaj , a potem od razu tulipany
Mam jeszcze tykwy pomalowane, ale zdjęcia kiedyś potem jak wyschną i farby nie będzie czuć aaaa i kwiaty hortek pięknie wyglądają pomalowane , ale jeszcze nie zrobiłam w tym roku Generalnie malować lubię, tzn. przemalowywać i to tylko bez kombinacji na jeden kolor
Ewkakonewka 00:36, 06 gru 2014

monteverde napisał(a)

Ewa bardzo ładne zdjęcia ogrodu i burzyny pozdrówka

Jak na tą porę roku to trzeba przyznać, że jest nieźle, pluchy nas ominęły, a szron daje efekt bajkowy
Ewkakonewka 00:38, 06 gru 2014

Marzena2007 napisał(a)
Jak ja lubię takie widoki

dziękuję, lepszy bajkowy szron niż zaspy równo z płotem
Ewkakonewka 00:44, 06 gru 2014

eda napisał(a)
Suuuper hiacynt dawaj trochę zapachu do mnie Ewcia to naumiałaś się wąchać hi hi Śliczne foty ale ogród przygotowany na Mikołaja
Dawaj do mnie już foty są i będą jeszcze bo robiłam wiesz co Ale przykro że Mikołaj Was ominął ale jeszcze choinka w domciu i za rok w szkole napewno buziaki

No nauka wąchania kwiatków Twoja i Jazzy nie poszła w las ja widać hihihi Ja zacofana jestem nie przyszło mi do głowy, że krochmal gotowy się kupuje , że też mi w oczy nigdy nie wpadł no Mikołaj tylko przedszkolny ominął, ale my grzeczne ludki i do domu trafił ho ho ho
siakowa 09:33, 06 gru 2014

Zima to jednak artystka a jak jeszze ma podloze w postaci pieknego ogrodu to wychodi majstersztyk
Buziaki
Madzenka 21:00, 06 gru 2014

Ewa ja wolałabym zaspy pokaż te malowane tykwy!
eda 00:07, 07 gru 2014

O no to się cieszę bardzo że Miki był u was pewnie grzeczne z was ludki Krochmal chciałam w proszku ale nie było to chapłam taki i nawet dobry bo się tylko troszkę wody ciepłej dodaje i gęste to i można brokat dodać ale ja nie mam więc zrobiłam jak umiałam i fajnie wyszło a teraz bomby okrągłe z karteczek wycięłam i dla Was wstawiam buziaki Miłego odpoczynku