Suuuper hiacynt dawaj trochę zapachu do mnie Ewcia to naumiałaś się wąchać hi hi Śliczne foty ale ogród przygotowany na Mikołaja
Dawaj do mnie już foty są i będą jeszcze bo robiłam wiesz co Ale przykro że Mikołaj Was ominął ale jeszcze choinka w domciu i za rok w szkole napewno buziaki
Chwilo trwaj, a potem od razu tulipany
Mam jeszcze tykwy pomalowane, ale zdjęcia kiedyś potem jak wyschną i farby nie będzie czuć aaaa i kwiaty hortek pięknie wyglądają pomalowane , ale jeszcze nie zrobiłam w tym roku Generalnie malować lubię, tzn. przemalowywać i to tylko bez kombinacji na jeden kolor
No nauka wąchania kwiatków Twoja i Jazzy nie poszła w las ja widać hihihi Ja zacofana jestem nie przyszło mi do głowy, że krochmal gotowy się kupuje , że też mi w oczy nigdy nie wpadł no Mikołaj tylko przedszkolny ominął, ale my grzeczne ludki i do domu trafił ho ho ho
O no to się cieszę bardzo że Miki był u was pewnie grzeczne z was ludki Krochmal chciałam w proszku ale nie było to chapłam taki i nawet dobry bo się tylko troszkę wody ciepłej dodaje i gęste to i można brokat dodać ale ja nie mam więc zrobiłam jak umiałam i fajnie wyszło a teraz bomby okrągłe z karteczek wycięłam i dla Was wstawiam buziaki Miłego odpoczynku