Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Wilcza Góra

Wilcza Góra

WilczaGora 19:29, 03 gru 2014

Marzena2007 napisał(a)
Przypomnialś mi, że muszę szklane kule na jedzenie patszków dzisiaj wyczyścić i powiesić ywpełnikne.
Buziaki z imnego Wroclawia, brrr ale u Was zimniej

no właśnie...to zimno przyszło tak nagle
mam ogrom pracy i nie spostrzegłam się, kiedy dokładnie na dworze nastał taki spory minus
wszędzie widzę świeta, święta, święta a u mnie potężny niedoczas
ani domu, ani ogrodu jeszcze nie stroję, poza tym nie mam zwyczaju zajmować się tymi sprawami przed 6-tym grudnia
nie wiankuję też samodzielnie ale jestem uratowana....
...zamówiłam u naszej Anitki (Enya73) nowy, piękny, pastelowy wianek na stół
tak bardzo zakochałam się w zeszłorocznym ,że zamówiłam mu "brata"
Anitka szuka bombek, bo wymyśliłam sobie róże pudrowe i burgundy w całej rozciągłości ....a ja przebieram już nóżkami z niecierpliwości

jak na razie nic nowego nie mam, więc przypominam przepięknościowy, zeszłoroczny;
w te święta, będzie "się prezentował" na mniejszym, czarnym stoliku

na dużym stole, będzie oczekiwany różowo-burgundowy
WilczaGora 19:34, 03 gru 2014

anka_ napisał(a)
No cóż, nie będę ukrywać że trafiłam do Wilczej za przepisem na czekoladę.
Poczułam się jednak zaproszona do wirtualnego spaceru.

Przywitam się zatem nieśmiało.

Ewo jestem zafascynowana twoimi zdjęciami, twoim spojrzeniem na naturę, jej zmienność i ulotność. Z każdej fotografii bije niesamowity blask, pasja. Potrafisz zatrzymać chwilę, pokazać innym okiem piękno, które nie wszystkim jest dane dostrzec. I cudownie, że chcesz tą pasją, tym pięknem się dzielić.

Ogród niesamowity, lasek brzozowy po prostu cudny.

Mam jeszcze ogromną prośbę. Masz może zdjęcie Purple Rain w całej okazałości? Bo zauroczyła mnie ta róża.

Żegnać się nie będę, bo jeśli pozwolisz będę częstym (choć zapewne w większości cichym) gościem. Z radością i niekłamanym zachwytem będę oglądać ogrodowy świat widziany twoimi oczami i twoim obiektywem.

ale wspaniała wizyta
tyle miłych słów, jakby Mikołaj to pisał
bardzo dziękuję za pochwały i obiecuję się starać najmocniej jak potrafię

zdjęć Purple Rain poszukam "w tych dniach"
mam nowy komputer i muszę poszperać w tzw. archiwum

jeszcze raz dziękuję za tyle przemiłych słów (czytałam dokładnie i chyba z 5 razy) i do następnego....
Wilcza łapa macha
ryska 19:36, 03 gru 2014

Ja też zaglądam- wszędzie gdzie się da Pozdrawiam
WilczaGora 16:33, 04 gru 2014

ryska napisał(a)
Ja też zaglądam- wszędzie gdzie się da Pozdrawiam

a ja nie mam na to czasu
EPODLAS 16:40, 04 gru 2014

Coraz więcej świątecznych akcentów na forum. Piękne brzozy otaczają twój ogród, to moje ukochane drzewa, ja mam za to klony, też je lubię, ale jednak brzozy bardziej. Pozdrawiam
Kasiek 13:30, 05 gru 2014

Brzozy sa takie kobiece...rowniez bardzo je lubie, ale...niech zostana u innych w ogrodach
Ewus gdzie nowe fotki?
malkul 13:38, 05 gru 2014

Całuski zostawiam, po długiej nieobeności, sorki ale ciut mi sie przysnęło, jak neidżwiadek
lojalna_ 13:46, 05 gru 2014

Cudne kolorki .....a ja strachajło jestem i jeden i drugi kolor bombek na giełdzie widziałam i tak mi sie podobały a nie kupiłam ....bałam die ze za ciemno zrobie.....efekt cudny
WilczaGora 15:24, 10 gru 2014

EPODLAS napisał(a)
Coraz więcej świątecznych akcentów na forum. Piękne brzozy otaczają twój ogród, to moje ukochane drzewa, ja mam za to klony, też je lubię, ale jednak brzozy bardziej. Pozdrawiam

ach jak wspaniale się je ogląda
na wielu wątkach takie piękne dekoracje...
...a ja ?...a ja pracuję, pracuję, pracuję i nic jeszcze nie świętuję ...
w tym roku mam spore opóźnienie ale nadal wierze, że jak się wezmę...to zdążę

Kasiek napisał(a)
Brzozy sa takie kobiece...również bardzo je lubie, ale...niech zostana u innych w ogrodach
Ewus gdzie nowe fotki?

nie miałam aparatu w rękach przez ostatnie kilka tygodni
i w weekendy gonię w piętkę...koniec roku...sporo spotkań i wszelakich imprez ... ale dziś coś tam z rana pstryknęłam...zaraz wstawię

malkul napisał(a)
Całuski zostawiam, po długiej nieobeności, sorki ale ciut mi sie przysnęło, jak neidżwiadek

Gosieńka...czasem każdy z nas musi wrzucić wsteczny, żeby nadążyć nad codziennością...ja w wolnych chwilkach obrazki tylko oglądam..nawet nie pisze ale wierzę, że się poprawię ... wychodzę już powoli na prostą ...

lojalna_ napisał(a)
Cudne kolorki .....a ja strachajło jestem i jeden i drugi kolor bombek na giełdzie widziałam i tak mi sie podobały a nie kupiłam ....bałam die ze za ciemno zrobie.....efekt cudny

a widzisz...czasem trzeba się poddać emocjom chwili...a jak jeszcze intuicja podpowiada "bierz" ... ja zawsze wtedy biorę, bo potem i tak muszę 2 raz jechać

WilczaGora 15:55, 10 gru 2014

szkoda tylko, że słoneczko nie świeciło...ale śnieg chwilami popadywal...nawet trochę widać na "różanym zdjęciu"

jakkolwiek było...zapraszam na mroźny, grudniowy spacer...

i jeszcze trawy, trawy, trawy, sadźce, rozchodniki ...a na końcu...moje ukochane hortensje ...