Ja mam mało bo 5 sztuk i nie ma z nimi problemu, kłują to fakt ale przecież nie dotykamy ich codziennie. Przy cięciu grube rękawice i poszło
Zależy mi też na tym aby pies nie przechodził, tylko czy on sobie krzywdy nie zrobi tymi kolcami? Spłodziłam coś takiego:
Berberysy, coś właśnie z zielonych chyba, przebarwiających się jesienią na zółto. Ciemne chyba nie za bardzo.
tam gdzie strzałka dosadzę chyba szmaragdy, a przed nie posadzę tymczasowo te trzy graby, bo w doniczkach tylko się męczą.
Po tych gabionach( kratki musicie sobie wyobrazić) chciałam jakiś powojnik puścić.
Są bardzo podobne, tylko Twoja środek ma taki trochę kuleczkę a moja stożek?
Zapach ma upajający, kwiat w rozkwicie od 14-16 cm Aniu dawaj więcej zdjęć swojej w różnych stadiach rozkwitu. A Ty znasz nazwę swojej?
wstawiam kolejne jej zdjęcia. W rzeczywistości jest trochę jaśniejsza, chyba będę musiała zrobić zdjęcia wieczorem, może uchwycę jej kolor
Ewuś w wakacje na pewno się jeszcze spotkamy.
A byłaś ze Stasiem w tej szkółce?
Dziękuję Beatko Widziałam u Ciebie nowy placyk ze stolikiem i krzesełkami, śliczny.
Więcej fotek tymczasowo z tego miejsca nie będzie ze względu na wszechobecne fruwające kulki styropianowe i rusztowania.
Możesz przysiąść na ławeczce i poczekać