Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogrodowy spektakl trwa ...

Ogrodowy spektakl trwa ...

Pszczelarnia 09:59, 16 lip 2015

Byłam. Mam 2 szt. w zamówieniu na już.

Mówią, że "austinki" są krótkowieczne. Inne róże to tak 20 lat spokojnie żyją, jak sięga moja ogrodnicza pamięć.

Ja bym na jesieni o dzielżany się przymiliła... .
Mam rdest dobrej jakości.

Twoja bylinowa jest cudowną rabatą - I do moich "naj" u Ciebie dodam jeszcze tylko zaplecze ogrodnicze. I doniczkowo, wydaje mi się, że jednak udane i w tym roku z tą czerwienią.

ewsyg 17:16, 16 lip 2015

mira napisał(a)

To moje nowe, dostałam i mam pierwszy sezon i mają małe jeszcze kwiatki a mogą mieć większe - trza dać jeść.
Dziś kupiłam nowgo małego/niskiego o ciekawym kolorze
metka z nazwą w doniczce za to doniczka już stoi tam gdzie trzeba i to jest sukces

Mam go i nie pamietam jaka to odmiana. Iwonko, wygrzeb etykietkę i podaj jego nazwę
Mala_Mi 22:25, 16 lip 2015

mira napisał(a)

podobno drzewa do lasu się nie bierze ale jak ładne - ładna ta naparstnica?
mi się bardzo podoba - lubię wszystkie rośliny świece

Cudne to.... napatrzeć się nie mogę Jak dziecko... do brzucha się nie zmieści, ale cieszy się, że ma

Tak się wyluzowałam, że do teraz obijam się zawodowo Jutro piątek i weekend.. przeżyję jutro jakoś .. warto było

marzena 22:27, 16 lip 2015

Mira, bardzo podoba mi się Twój ogród i Twoje podejście do ogrodnictwa, dzisiaj tylko zerknęłam na Twoje rabaty, mam nadzieję, że niedługo przyjrzę się im lepiej
dzięki za wspólny wyjazd do Ani
daj jakieś foty, bo okazuje się, ze ja niewiele zrobiłam a Ty i Kazek trzaskaliście zdjęcia w tempie dla mnie nieosiągalnym

na pamiątkę jedno z moich z Tobą i Anią

Mala_Mi 10:21, 17 lip 2015

marzena napisał(a)
Mira, bardzo podoba mi się Twój ogród i Twoje podejście do ogrodnictwa, dzisiaj tylko zerknęłam na Twoje rabaty, mam nadzieję, że niedługo przyjrzę się im lepiej
dzięki za wspólny wyjazd do Ani
daj jakieś foty, bo okazuje się, ze ja niewiele zrobiłam a Ty i Kazek trzaskaliście zdjęcia w tempie dla mnie nieosiągalnym

na pamiątkę jedno z moich z Tobą i Anią

Albo aparaty lepsze, albo my lepsze...
31.05.2012

mira 23:56, 18 lip 2015

Udało nam się w tym tygodniu sfinalizować wreszcie wycieczkę ogrodową do Ani do Rzeszowa, cudny to był dzień szkoda że wszystko musi być tak szybko.

U mnie w ogrodzie susza, nic nie pada, ziemia zaczyna pękać - w ub roku ogród stale był podlewany z nieba a nawet zalany a w tym na odwrót - to jest trudne.

Będzie upał czyli leżymy i myślimy co zmienimy

mira 23:58, 18 lip 2015

paniprzyroda napisał(a)

Mariolu to dla mnie miłe co piszesz, szkoda że u Vivy nie spotkałyśmy się, też mam nadzieję zobaczyć ten piękny ogród.

pozdrawiam
mira 00:02, 19 lip 2015

Pszczelarnia napisał(a)
Byłam. Mam 2 szt. w zamówieniu na już.

Mówią, że "austinki" są krótkowieczne. Inne róże to tak 20 lat spokojnie żyją, jak sięga moja ogrodnicza pamięć.

Ja bym na jesieni o dzielżany się przymiliła... .
Mam rdest dobrej jakości.

Twoja bylinowa jest cudowną rabatą - I do moich "naj" u Ciebie dodam jeszcze tylko zaplecze ogrodnicze. I doniczkowo, wydaje mi się, że jednak udane i w tym roku z tą czerwienią.

no to jesteśmy umówione wstaw mi te rdesty oczywiście dobrej jakości

Znasz już mój ogród moje doniczkowo kiepskie, coś petunie fatalnie mi rosną - tyle dni z 40 stopniami - chyba jeszcze nie było
dzięki za zaplecze - właśnie dziś tam coś działałam - porządkowo bo stale tam bajzluję

ten dzielżan z czerwonego robi się cegiełkowy

mira 00:05, 19 lip 2015

ewsyg napisał(a)

Mam go i nie pamietam jaka to odmiana. Iwonko, wygrzeb etykietkę i podaj jego nazwę

Wygrzebałam
Pardon Me
a jutro wstawię zdjęcie

Iwonka tez ładnie

to ten

mira 00:11, 19 lip 2015

Mala_Mi napisał(a)

Cudne to.... napatrzeć się nie mogę Jak dziecko... do brzucha się nie zmieści, ale cieszy się, że ma

Tak się wyluzowałam, że do teraz obijam się zawodowo Jutro piątek i weekend.. przeżyję jutro jakoś .. warto było

Cieszę się że się spodobało no i oczywiście mam wiele frajdy ze spotkania - dziękuję bardzo !

a tu ta dalia z importu o której gadałyśmy tak myślę że może moja ma za mało słońca choć ma światła sporo