Ja też zaczynam:)
00:31, 23 paź 2011
No właśnie i już się martwię czy mi się uda utrzymać ładną linie trawnika... Może jednak lepiej czymś ją oddzielić od rabat hmm?
a może ognisko zrobimy
o to dobry pomysł jest. Duze ognisko przyszłego lata, dla wielu, wielu ludzi. Sebek będziesz rąbał?
Ja dzisiaj kupiłem sobie 3,5 metra na metr szerokości - i zastanawiam się czy szyć czy wiązać - ale tanio - 1 zł za mb - a jeden kaptur kilka lub kilkanaście złotych
Jakoś nie mogę sobie Ciebie Sebciu wyobrazić z igłą i nićmi podzcas szycia workówno nie mogę
a może ognisko zrobimy
o to dobry pomysł jest. Duze ognisko przyszłego lata, dla wielu, wielu ludzi. Sebek będziesz rąbał?
Haniu ta roślina to tojeść ,o ile dobrze pamiętam.
![]()
Najdroższego klona palmowego, jakiego w życiu sadziłam - kosztował 12.000 zł.
![]()
Danusiu a napisz mi proszę czy wizualnie różnią się Limelight i Silver Dollar? Jaką jeszcze ewentualnie mogłabyś polecić? Bo zastanawiam się czy przy buku zostawic Limelight a po drugiej stronie przed szmaragdami dać jakąś inną czy jednak lepiej zostać przy jednej odmianie?
I jeszcze jedno: czy w swoich realizacjach oddzielasz czymś trawnik od rabatek? Bo ekobordy dajesz chyba tylko przy żwirowych rabatach. Czy dbanie o równe kanciki trawy wystarcza by trawa nie wrastała w rabatki a kora nie wysypywała się na trawnik? Jak zadbać o taką ładną linię trawnika gdy jest, tak jak to ma być u mnie, w kształcie koła?
Danuś z góry dziękuję za odpowiedzi