Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Obrazki włoskie 'Marmoratum' syn. 'Pictum' (Arum italicum) 14:50, 31 maj 2015
Do góry
Buszując w zbożu i kukurydzy:) 14:37, 31 maj 2015

Do góry
Renatko ładna ta kompozycja Masz rację że prościej jednak coś płożącego z natury wsadzić. A nie myślałaś aby z dachu piwniczki bluszcz puścić? Pięknie romantycznie by się zwieszał i zadarnił ładnie górę. No i zimą też pustaki by zasłaniał. Bodziszek dla ciebie bo czytam że lubisz

Działka prawie w Borach Tucholskich 14:25, 31 maj 2015

Do góry
Kasia odrobina odwagi i już

pan czyżyk ubezpiecza karmiącą panią czyżykową , moje kopciuszki pracowały zespołowo

jest pierwsza z ogrodu

nowa

stara wyraźnie widać różnicę

i widoczek

Jestem sobie ogrodniczka hop sa, sa 14:23, 31 maj 2015

Do góry
czeresniowapomadka napisał(a)

Fajna deszczownica Bardzo ciekawie zaplanowałaś architekturę w ogrodzie.
Jestem sobie ogrodniczka hop sa, sa 14:19, 31 maj 2015

Do góry
czeresniowapomadka napisał(a)

Piękne meble i rewelacyjnie zaaranżowany kącik wypoczynkowy
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 14:19, 31 maj 2015

Do góry
Te dzwoniki wywalam co rok, a one jak feniks z popiołów... wyrwę po przekwitnięciu. I ostrogowiec, ten w ładniejszym kolorze. Te blade chyba wyrwałam/znikły, bo nie widzę.

Powojniki

Mak i irysy po Babci (do wyciepania/oddania komuś?)

żurawkowo

Nowe powojniki
Ranczo Edy 14:17, 31 maj 2015

Do góry
eda napisał(a)
Spokojnej nooocki paaaaa

Edytko ale cudnie zakwitła pergola Cudne widoczki pokazujesz i tyle cudnych roślinek Pozdrawiam niedzielnie
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 14:17, 31 maj 2015

Do góry
Chyba moja ulubiona hosta, NN oczywiście, mutant i First Lady się zbiera

Zza klonika i truskawka ananasowa

W cieniu... i orlik czarny
Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:) 14:13, 31 maj 2015

Do góry
Magda, pokażę potem, bo zapomniałam obfocić:/ Oczywiście gość nie przyjechał, nie odbiera telefonu, nie oddzwonił. Nie rozumiem jak można tak nie szanować czasu innych, i po co w ogóle zawraca d..pę? nie rozumiem To już 4ty:/ chyba nie będę miała pergoli

Nowa róża brunnera i paprotka

Buksy z Łopatek - już resztki im zostały i wydzierana ze żwirku werbena wreszcie zaczęła rosnąć jest szansa na werbenowy łan wzdłuż podjazdu

Mary Rose i bodziszek wspaniały

Mój mały ogródeczek :) 13:55, 31 maj 2015

Do góry
goździk
Mój mały ogródeczek :) 13:54, 31 maj 2015

Do góry
słoneczko dzisiaj dopisuje i irysy pokazują swój urok
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 13:47, 31 maj 2015

Do góry
Orlikowo
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 13:42, 31 maj 2015

Do góry
Szałwiowo- trawkowo
Ogród w skali mikro cz.II 13:41, 31 maj 2015

Do góry
Urszulla napisał(a)
Twoje rękodzieło zachwyca. Widzę że lista oczekujących rośniea czy opuchlaki mogą wyjadać dziury w liściach hortensji, bo Kindziowe mam całe podziurawione i siem denerwujem bardzo- czy ślimaki czy opuchlaki
i opuchlaki na pewno żyją w kompostowniku bo jak brałam moją ziemię ostatnio to zabijałam dużo szarych larw, a jakie dżdżownice wypasione tam żyją tylko mnie nie zabijaj

ładne masz rabatkidawaj częściej. I tojeść Ci się przyjęła

ja si bardzo cieszę ,źe moje lale tildy się podobają a jak czasem ktoś zamówi , to się cieszę podwójnie , bo mam okazję by coś tam podłubać tak wiec zapraszam

Kompostownik...nooo właśnie muszę serio ten problem przemyśleć ..bo jak widze tam mż być siedlisko problemu i opuchlakowego i karczownikowego i niby dlaczego mam Cię zabijać ?? cenna rada o to dana z serca...nie ma ńic lepszego
A jak Tobie się moje rabatki podobają , to chyba znaczy ,że chociaż częściowo z kokoszkowania się wyleczyłam to znaczy ,że jest postęp
Co do dziur ,zaraz Ci zrobię lekcję poglądową

Ślimak..

Ślimak...

Opuchlak..

Opuchlak....

Reasumując: opuchlaki mają mniejsze ryje noo i zawsze żrą z brzegu ..jak masz dziury w środku liścia to raczej na 100% ślimak..jeśli nie...to drżyj

Ściskam mooocno
Aaa.... a tojeść Twoja przecież z serducha dana więc rośnie jak gooopia zreszta polecam ja serdecznie bo jest świetna rośliną płożącą zadarniającą teraz wrąbałam ją na dach ciekawe czy da radę

Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 13:38, 31 maj 2015

Do góry
Widoki ogólne
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 13:32, 31 maj 2015

Do góry
Już prawie skończona ta rabata- dosadziłam begonie , dalie, przywrotnik i jeszcze tylko do posadzenia kilka sztuk smagliczki i można korą wysypywać i finito.
Dwa ogrody 13:31, 31 maj 2015

Do góry
Rench, pustynnika sadziłam poprzedniej jesieni, będzie kwitł teraz, wszystko chyba zależy od wielkości kłącza, najlepiej rośnie na górce, lubi sucho zimą, Alinak ma ich sporo
Anabell, będę się przypominać, chociaż obiecałam sobie, iż w przyszłym roku koniec z wysiewami

pomimo chłodnego wiatru wczoraj cień był potrzebny, w cegłach miniaturowy przetacznik i macierzanka

ale po południu wiatr ucichł, zrobiło się spokojnie, wykoszona trawa, wszelkie zakamarki, chwasty na miedzy za siatką od pola u sąsiada również zaraz zakwitnie tam rzodkiewka i w tle tymczasowa "bramka" do New Dawn

mam nadzieję, że od tego roku wreszcie będą widoczne drzewa, nie tylko byliny
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 13:26, 31 maj 2015

Do góry
Moje siane w tamtym roku łubiny- zawsze chciałąm je mieć- więc spełniłam sobie takie małe marzenie
Ogród cioci czyli ciociogród :) 13:19, 31 maj 2015

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)

A tu mój dzisiejszy zakup Soir de paris

I zakwitł clematis

Gosiu klon boski
Pięknie kwitną rh i roślinki.
Dwa ogrody 13:16, 31 maj 2015

Do góry
No to chyba mam jednak, zerkniesz? Wyglądają tak samo?

Nie było ich jesienią, dopiero niedawno wyszły. Czy to znaczy że nie zakwitną w tym roku?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies