Iwonko tylko pozazdrościć takiego wyjazdu. Obejrzałam relację w wątku ze spotkania, przepysznie. Pięknie z Ewą reprezentowałyście grupę pomorską.
Szkoda, że nie mogłam pojechać.
Asiunia, musisz do tego ogrodu kiedyś pojechać Jest tam wiele inspiracji. Cieszę się, że byłam na spotkaniu, za zasługą Ewy 777, bo sama nie dałabym rady jechać.
Ogród mnie zachwycił i mam nowe spojrzenie na rabaty bylinowe. Zrobiłam sporo fotek, teraz będę analizować nasadzenia, bo sposób łączenia roślin mnie zainspirował. Podobała mi się rzeka hostowa i floksikowa. Nasadzenia tak poprowadzone, by weszły w głąb rabaty. Wcale nie tak piętrami, ale jakby z kwiatów zrobić dolinę. No i plamy kolorystyczne. I nawet różowy z żółtym się nie gryzł, ale trzeba dobrać mocne żywe kolory.
Tak, Ana ma rację. To Krwawnica Robert. Ewa 777 kupiła sobie dwie takie.: https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/91/910186/original.JPG
Doczytałam, że kwitnie lipiec-sierpień i lubi dużo wody, czyli nie dla mnie. Ale krwawnik w kolorze miodu i ciemną ostróżkę jeszcze kiedyś będę mieć
Ewuniu, ten ogród podobno jeszcze piękniejszy w sierpniu, kiedy kwitną hortensje. Może wtedy się wybierzemy razem w jakiś weekend?
Iwonko, fajnie było Cie poznać , bardzo szybko i miło upłynęła podróż w takim towarzystwie . Mam nadzieję że jeszcze nie raz uda się Nam spotkać. Zresztą będą czekały na Ciebie juki u mnie
Podróż długa, ale za to jak pisałaś można sie było nagadać
Jeżówka w stipie prezentuje się świetnie.
Gosiu, mi też było milutko, buzia od gadania mnie bolała.
Jak Zbyszek mnie odebrał, pytał się, czemu nic nie mówię, a mi w głowie tylko obrazy ogrodu się kotłowały i czułam, ze już się nagadałam za wszystkie czasy
Milczenie było złotem