Nic nie robic , no może tylko podlewac jeśli nie ma deszczu. Twoje rh nie zawiązały pąków kwiatowych, byc może sa za małe albo za malo były podlewane w lipcu i sierpniu gdy zawiazuja paki. Teraz zaczeły rosnac i mają piękne przyrosty a to nie łuski tylko młode listeczki. Podlewaj w czasie suszy to zawiązą pąki kwiatowe na przyszły rok a w tym tylko urosna ale to też dobre bo bedą bardziej okazałe.I oberwij przekwitniete kwiatostany-te po lewej stronie.
Mogłabyś mi coś doradzić z moim rh??Wstawiłam fotkę.Zamiast pąków są pootwierane łuskiTo normalne...??chyba nie bardzo i nie wiem co dalej z nimi zrobić.
Chociaż chłodno jeszcze, mamy słoneczko Aż się boję tych chwaściorów po deszczach...i pewnie jakieś pryskanko na róże trzeba będzie, grzybek pewnie już czyha
Miłego weekendu, czekamy na pełnię róż (ciekawe jak tam mój potfffór)
Moje są sadzone mniej więcej co 70cm . Na początku jest trochę pustej ziemii ale potem ją zasłonią.Czy posadzic w jednym czy dwóch rzędach to moim zdaniem i tak dobrze i tak zależy jak wolisz. Co do zdjęc jeśli potrzebna moja zgoda to ją wyrazam , mozesz pokazywac gdzie chcesz tylko adresu nie podawaj Mam dla Ciebie zdjecie jednego z moich niechcianych gosci.Pozdrówka.