Tyle wspaniałości kwitnie u Ciebie Aniu a i maczek nie jest Ci obojętny Uwielbiam w ludziach taką wrażliwość. Pozdrowionka
i takie tam
Czy mogę wiedzieć co to?
czoch te pewno purple sensationa jak to odmiana tulipanów? dokładnie?
Wymiekam u Ciebie ten busz jest cudny
Aniu- azalie masz piękne i choć nie jestem zwolenniczką mieszania kolorów, to przy rododendronach i azaliach robię wyjątek. Cudni Ci rosna i obłędnie wyglądają. Dla mnie może być wszystko: i kolorowo i nisko i wysoko i jak ktoś chce odpustowo- ja to kupuję. Właśnie wróciliśmy z Grzesiem z Pisarzowic- dostałam kociokwiku, nie mogłam sie ogarnąć, nie zachowałam ani odrobiny umiaru. Brakło tylko moich pisków w zachwycie- no ale to by napewno ktoś karetkę wołał. A, że ostatnio u Kapiasa wyrżnęłam sie i trafiłam do szpitala, to tym razem oszczędziłam tego moim przyjaciołom. , bo tu na kaftanku by sie skończyło zapewne. Pozdrawiam serdecznie - buziaki ślę i podglądam po cichutku dalej.
Ide zbierac oślizłe potwory. Dobrze że tylko gajowe, bo te bez skorup to obrzydlistwo dopiero
A mnie coś takiego jak podbiał z rozetą jak kapusta. Stokrotki to już nic w porównaniu z tym czymś. W czym Pani niedomaga - jak pomóc? Bo doniczkowo to wypędzone nawozami w sklepie rośliny już po 1. kwitnieniu (dalie niskie, heliotrop, stokrotka afrykańska, szałwie, pelargonie, wilczomlecz, warzywka, lobielie.
Mirus roślinki zdrowe i piękne u Ciebie , chyba deszczyk macie często. u mnie tylko kropi i z ogrodu przegania ale dla rh to susza bo pod krzaki nic nie wpada i musze podlewac. miłego dnia.
czyli tak jak u mnie koniczyna mnie dobija...