praca w ogrodzie idzie pełną parą, dla porównania jesień 2014 i aktualnie, niektóre rośliny były sadzone wiosną a pomimo to już się pięknie aklimatyzują
Dziękuję za wizytę - tak on pachnie teraz niesamowicie
mam na razie tylko dwie, macham
Aniu to była rzeczywista awaria ctrl i shift nic nie dawały ...niestety
Jak Ty piszesz takie rzeczy to serce mi rośnie nieustająco zapraszam
Też ostatnio usłyszałam, że mam kolekcję tylko nie pamiętam czego ???ale zdziwiłam się bo do kolekcjonera to mi daleko ale cóż się dziwić jak ktoś zobaczy taki busz
Wiele roślin jest tam tymczasowo, jak miskant olbrzymi. Gryzę się strasznie, jak to zrobić, żeby było ładnie, a nie od linijki...
Środkowy fragment obsadziłam trawami, werbeną, jeżówkami.
Babko, pisałam kiedyś o różnicy we wzroście miskantów ml. Po lewej jest mały, przesadzany wiosną, po prawej jest ten który rośnie w tym miejscu drugi rok. Oba nabyłam w tym samym czasie...
Mąż zlikwidował piaskownicę, bo codziennie przegrywała z trampoliną. Dzięki temu powstała nowa ławeczka.
Może nie jest idealna, bo i deski trochę zużyte, ale to co się jeszcze nadawało doprowadził do kultury i jest
Aniu ani kropli od 24 maja a i wtedy też nie padało tylko kropiło.W tym roku raz tylko padało i to kropienie w maju i to wszystko. Wokół wszędzie pada a u mnie susza.Róża piękna. Żebys tak jeszcze deszcz mogła podesłac.