U Danusi ogród idealny a ja dzisiaj rano zastałam taki widok, odechciewa się wszystkiego. Może ktoś znalazł dobry sposób na krety, nie wspomnę o sposobie " polubić". Świece, gaz, trutka, woda, spaliny nie zdały egazminu.
Ostatnio wymyśliliśmy petardy, mi też zaczęły nękać ogród
Dzisiaj dużo zrobiłem w ogrodzie, skosiłem trawnik (kosiłem mokry, a potem wysechł), wywaliłem część jednorocznych, plewiłem, zmieniłem trochę aranżację balkonu i takie inne
Dzisiaj dużo zrobiłem w ogrodzie, skosiłem trawnik (kosiłem mokry, a potem wysechł), wywaliłem część jednorocznych, plewiłem, zmieniłem trochę aranżację balkonu i takie inne
U mnie smaragdy brązowieją, ale w środku. Uważam, że to normalne.
A preparat z deszczem spłynął...
Te stare to mi się też sypią, ale uschły tym nowym wierzchołki i brązowieją całe od zewnątrz - to chyba uroki kupowania w markecie...
Ja z jednego szmaragda wytrzepałam dzisiaj dwa wielkie wiadra suszu. Są jakieś sposoby, żeby czyścić drzewka szybko i bez śmiecenia wkoło? Może odkurzaczem?
Witajcie dziewczyny, tak sama choć mąż ostatnio przynajmniej docenia. Ostatnio usłyszałam od swojego M, że mnie podziwia za taką zaciętość jak coś jeszcze robiłam po ciemku. Nie każdy musi być wielbicielem grzebania się w ziemi i trzeba to uszanować. Może jak zatrudnię młodego ogrodnika to zmieni zdanie.
Mlody i przystojny ogrodnik??? No, to jest niezly pomysl
Sebek jest mlody, nie wiem czy nie za mlody, ale moze w ramach resocjalizacji M????