Kasiek - kratka kupiona kilka lat temu, mnie jakoś róże nie kłują, mam rękawice i nie włażę pod nie może nie mam takich wielkich
Jana ja nie mogę się napatrzeć na wiosnę tak szybko przelatuje,fiołki widziałam tylko 2 dni i się śmigły, fotki trzeba robić bo ucieka wszystko
Gruszka tak czekamy na róże, najpierw jeszcze pewnie jakieś opryski konieczne będą no i dumam czy się nie złamać i coś na jesień nie zakupić
Bogdzia u mnie już chyba 4ty sezon. Pierwsze 2 ledwo co rosła.Ona nadaje się do kulowania więc zmieści się tam zawiniesz, a ponadto zawsze można ciąć
Tulucy nie wiem jak duże rosną te pierwsze róże, ona za wielka nie jest to zależy od cięcia, ja czekałam na te długie baty i jesienią nic nie przycinałam bo on super sie nadaje do kulkowania
Katkak - fajnie mam nadzieję ze stipa będzie ok, ja dziś pozbierałam małe wysiane choć gdzie i dałam do doniczek ciekawa jestem czy się przyjmą
Irenko cieszę się że przywrotnik się spisuje, bratki też kupię jeszcze mam na oku terez są takie ladne i ciekawe
moje żeleźniaki to wysiane osobiście i wypieszczone, też liście oberwalłam i pięknie startują, zastanawiam się czy jeden nie przesadzić gdzieś indziej
Laurowiśnia ja ją dziś dałam już na zewnątrz rośnie słabo ale rośnie,
teraz tak myslę że może nie powinnam jej wynosić jeszcze