Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "stipa"

Ogród od nasionka... z widokiem na Lanckoronę 11:03, 14 kwi 2016

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Jej, u ciebie kocimiętka startuje.

Wczoraj po prawie czterech dniach deszczu słońce ujrzała i się zdecydowała

I stipa też już ruszyła! Nie dawałam jej za wiele szans, bo przesadzałam ją na początku listopada.
Z południa Polski - ogród Marzeny 09:31, 14 kwi 2016

Do góry
Śliczna dorodna trzmielinka i fajnie, że stipa żyje
Z południa Polski - ogród Marzeny 08:53, 14 kwi 2016

Do góry
o trzmielika śliczna no i stipa ci żyje super
Na Łowieckiej 00:02, 14 kwi 2016

Do góry
kitek81 napisał(a)
Cieszę się, że stipa lepiej już wygląda
Nie chwalmy dnia przed zachodem słońca Kasia
Na Łowieckiej 23:16, 13 kwi 2016

Do góry
Cieszę się, że stipa lepiej już wygląda
Ogrodowy spektakl trwa ... 22:48, 13 kwi 2016

Do góry
Kasiek - kratka kupiona kilka lat temu, mnie jakoś róże nie kłują, mam rękawice i nie włażę pod nie może nie mam takich wielkich

Jana ja nie mogę się napatrzeć na wiosnę tak szybko przelatuje,fiołki widziałam tylko 2 dni i się śmigły, fotki trzeba robić bo ucieka wszystko

Gruszka tak czekamy na róże, najpierw jeszcze pewnie jakieś opryski konieczne będą no i dumam czy się nie złamać i coś na jesień nie zakupić

Bogdzia u mnie już chyba 4ty sezon. Pierwsze 2 ledwo co rosła.Ona nadaje się do kulowania więc zmieści się tam zawiniesz, a ponadto zawsze można ciąć

Tulucy nie wiem jak duże rosną te pierwsze róże, ona za wielka nie jest to zależy od cięcia, ja czekałam na te długie baty i jesienią nic nie przycinałam bo on super sie nadaje do kulkowania

Katkak - fajnie mam nadzieję ze stipa będzie ok, ja dziś pozbierałam małe wysiane choć gdzie i dałam do doniczek ciekawa jestem czy się przyjmą

Irenko cieszę się że przywrotnik się spisuje, bratki też kupię jeszcze mam na oku terez są takie ladne i ciekawe
moje żeleźniaki to wysiane osobiście i wypieszczone, też liście oberwalłam i pięknie startują, zastanawiam się czy jeden nie przesadzić gdzieś indziej
Laurowiśnia ja ją dziś dałam już na zewnątrz rośnie słabo ale rośnie,
teraz tak myslę że może nie powinnam jej wynosić jeszcze
Z południa Polski - ogród Marzeny 22:44, 13 kwi 2016

Do góry
Tak wygląda moja stipa po zimie:
Marzenia i plany vs. rzeczywistość 21:24, 13 kwi 2016

Do góry
Miałam dziś zrobić świeże zdjecia, tulipany rozkwitają.... ale czasu brakło... z robotą jestem w czarnej..... dziurze....

UlaB - napiszę w weekend o plażach w Bułgarii a ty powiesz co jeszcze warto zwidzić w Rumunii - masz racje - Bałkany to raj nieodkryty oby jak najdłużej

Reszcie odwiedzającym bardzo dziękuje za miłe słowa

Hiacynty przekwitają, zawilce HJ nadal umarte..., ożanka od Pszczółki nie ruszyła i już nie ruszy... musze do niej napisac , może jeszcze ma coś na zbyciu... , jeżówki odmianowe raczej wszystkie ruszyły, róze przygięte lub wygięte łukowo, mnóstwo chwastów wszędzie, M. wjechał taczką na moje startujące hacone i hosty przy garażu, aktualnie wkurza mnie żurawka przy tej długiej frontowej rabacie, trawnik 2 x już koszony ale w łaty bo M. krzywo ręką machał jak rozsypywał nawóz, stipa odbija, zobaczymy w ilu %, Pissardi już powoli sypie kwiatki, slicznie wyglądają szafirki z kwitnąćą seslerią skalną, Evergold ścięte na razie nie daje znaku zycia, Frosted Curls sianowate, brzózki ubrane w świeże listki.... chyba tyle u mnie
Działka wkoło Lubczyka :) 21:14, 13 kwi 2016

Do góry
Udało się oto stipa i cała reszta.

Mirkowy ogród (początki) 15:01, 13 kwi 2016

Do góry
inag napisał(a)
Chciałam Ci tylko napisać, ze jakby ta moja stipa trochę odżyła. Ze środka zaczyna się delikatnie zielenić więc jest nadzieja
Udanego dnia!
Super Ilona to nadzieja jest
Na Łowieckiej 12:07, 13 kwi 2016

Do góry
Mirka napisał(a)
Ilona a jak wygląda Rozplenica Magesti też źle?

Ja dostałam paczkę to była bardzo sfatygowana. Myślałam, ze nic z niej nie będzie ale kilka sadzonek odżyło i ma się świetnie
Włąśnie pisałam u Ciebie, że moja stipa jakby trochę lepiej. Powoli coś się zaczyna zielenić od środka więc jest nadzieja
Mirkowy ogród (początki) 12:06, 13 kwi 2016

Do góry
Chciałam Ci tylko napisać, ze jakby ta moja stipa trochę odżyła. Ze środka zaczyna się delikatnie zielenić więc jest nadzieja
Udanego dnia!
Zielonym do góry... :) 11:06, 13 kwi 2016

Do góry
nawet stipa by się nadała
Od nowa ... na przekór wszystkim 09:38, 13 kwi 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
Iwka piękne zdjęcia Czekam, aż ten łan tulipanów u Ciebie zakwitnie

Co to za obcięta trawa?
przy konwalniku stipa, ale sucha, nic zielonego nie ma. Przy czosnkach FC w środku zielona
Mirkowy ogród (początki) 08:34, 13 kwi 2016

Do góry
Mirka napisał(a)
Kasiu pokaż jak stipa wygląda.

stipa ta ktora padla to juz wywalona, ocalilam kilkanascie i chyba beda rosly

ale o rozplenice majesty mialam na mysli, bo liscie robily sie blade i nie rosly

mam doslownie kilka szt ktore jakos rokują, nie bede podlewac bo moze za duzo
Lawendowy zawrót głowy 07:54, 13 kwi 2016

Do góry
Kindzia nie wiedziałam ze dłuzej oko ciesza to super bo pierwsze zakwitły ))

Asiu przeciez Cie pamietam i Twoje pytanie ....tylko mi nie mow ze na oko hihihi pozdrawiam Cie serdecznie i kiedy założysz wreszcie watek ?

Aniu buziak ))

Tess zdjecie z bliska chyba powoduje ta niepewność. To napewno szmaragdy. Podwiazalismy je i wygladaja lepiej mam nadzieje ze sie wzmocnią. Co do podlewania to nie oszczędzaliśmy wody lato nas zmusiło do tego dzieki kochana za porady )

Agatko u Ciebie tyle kwiecia gdzie mi do Twoich bujności )

Sebus ze niby wpadniesz ? Hihi wpadaj wpadaj )))

Karolinka no tak omawialysmy to u Ciebie

Łukasz czyli niezle kadruje skoro taki efekt widzisz pozdrawiam lilie rosna

Pawlus no stipa mnie nie zawiodła ciesze sie mam ja w roznych miejscach i z czosnkami tez a skąd wiesz tego miejsca nie pokazałam
Na Łowieckiej 23:04, 12 kwi 2016

Do góry
Mirka napisał(a)
Ilona zobacz jak ta stipa ma mokro to na razie nie podlewaj daj przeschnąć ziemi i zobaczysz czy ruszy.To samo pisałm do Kitek i jak Kasia napisała że ruszyła.

Jutro pojadę zobaczyć co z nią.
Lawendowy zawrót głowy 21:58, 12 kwi 2016

Do góry
Uwielbiam Stipa widzę ładnie się zbiera, będzie z czochami?
Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku 21:26, 12 kwi 2016

Do góry
Tak! z własnych wysiewów. W tym roku dojdzie stipa, biały łubin, rozplenica, ostróżka niebieska oraz trytoma. Tej ostatniej jestem bardzo ciekawa.
Na Łowieckiej 19:01, 12 kwi 2016

Do góry
kitek81 napisał(a)
Może ze stipą masz jak ja, usycha jakby od góry? Tzn,że za dużo wody, ja też przesadzałam z podlewaniem. Nie podlewałam 3 dni i od razu widać poprawę, od razu odżyła ona nie lubi mieć mokro
Ilona zobacz jak ta stipa ma mokro to na razie nie podlewaj daj przeschnąć ziemi i zobaczysz czy ruszy.To samo pisałm do Kitek i jak Kasia napisała że ruszyła.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies