Prawdziwy ogień noszę Sebciu . Chociaż chodzi mi po głowie taka lampka z solarnymi świecami, wtedy nie musiałabym latać z ogniem , tylko świeciło by się samo co wieczór .
Spóżnione wszystkiego naj
Wczoraj przed imprezą wyciągnąłem niemal wszystkie świąteczne durnostojki Więc jest nas już dwóch na Śląsku, co święta zaczęli Nie licząc galerii
Wiesz co... Nie mam ulubionego miejsca Zresztą inaczej odbierałem wyjazd jako kilkuletnie dziecko, a inaczej teraz, więc odczucia mam różne Bardzo podobało się mi w Paryżu (2013, przed zawirowaniami) - a najlepsze wywczasy jak do tej pory miałem w Grecji Klimat bardzo przyjemny, świetne jedzenie, ludzie uśmiechnięci Co prawda jako człowieka od przestrzeni bałagan architektoniczny bolał mnie mocno, ale Ateny i Skiathos zachwycające Na pewno tam wrócę - tylko na inne wyspy
Jakby miał Cię kusic wyjazd samemu to właśnie tam bym celował - bo wyspy są małe, a każda ma swoje lotnisko - czyli transfer zajmie chwilę i będzie tani Na Zakynthos jak sprawdzałem to jest chyba 10 km z lotniska do największego kurortu - z buta można iść
W tym roku zaliczyłem Kanary i zdziwiła mnie niesamowita zmienność tych wysp - od pustyni na brzegu do całkowitej dzungli w środku
Dzień dobry Wczoraj odebrałem nadgodziny - i choć spieszyłem się na maraton, który opóźnił się zaledwie dwie godziny - dodatkowy czas spożytkowałem na... zresztą sami zobaczcie
Miałem niezły dylemat z której strony drzwi wywiesić wianek upolowany na giełdzie - po przeprowadzonej w myślach analizie SWOT wylądował po stronie wewnętrznej Właśnie na niego patrzę i to była dobra dezycja
Po drugiej stronie drzwi wianek, który znacie Od 2012 roku zresztą...