Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

Boćkowe perypetie ogrodkowe 23:59, 05 maj 2012

Do góry

Boćku, fantastycznie Ci wyszła ta rabatka! Baaaardzo ogrodowiskowo !!!

Ogród Dominiki 23:52, 05 maj 2012

Do góry
Domi, przed snem nacieszyłam oczy cuuuuuudnymi widokami!!! Dzięki !!!
Pozdrówka dla Mamy i Maleństwa w brzuszku
Kiedyś będzie tu pięknie ... 23:42, 05 maj 2012

Do góry
Marzenko, poczytałam co się u Ciebie działo. Dzięki za zdjęcia z botanicznego - nie mam czasu osobiście się tam wybrać, to chociaż fotki pooglądałam A kwitnący judaszowiec będzie mi się śnił po nocach .
Jak zwykle piękne zakupy zrobiłaś - i jak zwykle nie mogę wyjść z podziwu, kiedy Ty to wszystko sadzisz ???
Wersja mini mini 23:23, 05 maj 2012

Do góry
Pomocnicy wspaniali ! Dzięki nim można spojrzeć na ogród jako miejsce doskonałej zabawy, a nie tylko ciężkiej pracy... No i M. wie, jaki prezent najbardziej zadowoli żonę-ogrodniczkę
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi cz. I 23:18, 05 maj 2012

Do góry
Irenko, w dniu podwójnego święta imieninowo - czterechsetnego ślę Ci naaaaaaaaajserdeczniejsze życzenia, uściski i buziole !!! A że życzeń Ani asc i tak nikt nie przebije, to nawet się nie będę silić na jakieś mądrości, tylko się przyłączam do tych życzeń z całego serca !!!
Ogród Magdalenka 22:49, 05 maj 2012

Do góry
noemi napisał(a)
Kanciki zrobione, trochę słabo widać , jutro zrobię zdjęcie z lotu ptaka

Ale miodzio!!!
I jeszcze ten leżaczek taki zapraszający ...
Również gratuluję rocznicy!!!
Spotkanie w ogrodzie u Szmitów 5 maja 2011 22:47, 05 maj 2012

Do góry
Ależ wspaniałe mieliście spotkanie - wymarzona pogoda w wymarzonym ogrodzie w doborowym, bo ogrodowiskowym towarzystwie !!! Zazdraszczam !!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 08:11, 03 maj 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Niezła historia, a zakupy jeszcze lepsze!!! Czy w trakcie imprezy, czy po - udanego odpoczynku Ja od jutra gości goszczę

Aguniu to cI miłego goszczenia życzę ja już bardz odpoczęłam a tu jeszcze kilka dni wolnego i pogda znakomita!!
Tylko jutro matura brrrrr..."
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 06:35, 03 maj 2012

Do góry
Wieloszka jestem zachwycona Twoim ogrodem.U siebie planuje cos podobnego.

Potrzebuje szybkiej pomocy, mam pare godzin jakbys byla na forum dzis i miala chwilke to ja bardzo, bardzo prosze o wizyte u mnie.
Ogród nie tylko bukszpanowy - część II 00:55, 03 maj 2012

Do góry
Gardenarium napisał(a)
Gorzej

A tak było. Lepiej

Dla mnie nawet ta wersja "gorzej" jest fantastyczna Założę sie Danusiu, że jak już wreszcie zdecydujesz co posadzić zamiast wrzośców, to efekt będzie "najlepiej" !!!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 00:47, 03 maj 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)
Trzeba było mnie dzisiaj zobaczyć jak wracalam z zakupów samochodem.... Od razu przypominiala mi się opowieść Domi jak wiozła bukszpany po drodze z Helu....
Pojechałam na zakupy ogrodowe z M to sobie pofolgowalam. Tzn mialam odebrać 40 szt karmika, liliowce (tylko żółte), 20 turzyc, 70 runianek....
Dokupiłam pelargonie, trzmieliny na nóżkach, miniaturowe begonie, begonie giganty, pelargonie angielskie, pelargonie zwisłe, nową hortensje, i jeszcze coś cebulowego bialego, nie wiem jak się nazywa... Dwa wkłady do donic metalowych 35 cm ....
M zakupił leszczynę czerowną, bo posadzona przeze mnie w ubiegłym roku, była za mała...
Po drodze zakupy spożywcze na dzisiejszy wieczór.....
W efekcie 40 runianek do odbioru po weekendzie.... I samochód był domykany na popych, na kolanach wiozłam chleb (prowadząc) a M kolana mial pod brodą..... A wydaje się, ze nie mam małego auta......

Niezła historia, a zakupy jeszcze lepsze!!! Czy w trakcie imprezy, czy po - udanego odpoczynku Ja od jutra gości goszczę
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 00:41, 03 maj 2012

Do góry
Rzeczywiście przez te temperatury i urlop w pracy czuję się jak na wakacjach - no z takim małym wyjątkiem, że na wakacjach zwykle odpoczywam, a nie tyram do północy Ale wszyscy u mnie w domu przestawili się na czas letni, zwłaszcza dzieci
Pozdrawiam wszystkich zaglądających! Goście jadą, uciekam
Ogród w Holandii 10:52, 02 maj 2012

Do góry
irena_milek napisał(a)

Ale trawka!!! Miodzio!!! No i nawadnianie!!! Jak wczoraj biegałam z wężem po ogrodzie to nawadnianie automatyczne stało się moim marzeniem nr1 . Pisałaś u Moniki, że u Was zimno i leje, a nam z kolei w tym upale przydałaby się choćby jakaś burza z mocnym deszczem dla oczyszczenia atmosfery i ulżenia roślinkom - i nic, ani kropelki...

Jak to burza???? U mnie padało w nocy!!! Aga u cIebie nie??

U mnie tylko upał i podlewanie tradycyjne z konewką!

Irenka - też załóż nawadnianie. Wszystkim polecam. A o tych upałach w Polsce to nawet w tutejszej telewizji mówili!
Ogród w Holandii 10:50, 02 maj 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Ale trawka!!! Miodzio!!! No i nawadnianie!!! Jak wczoraj biegałam z wężem po ogrodzie to nawadnianie automatyczne stało się moim marzeniem nr1 . Pisałaś u Moniki, że u Was zimno i leje, a nam z kolei w tym upale przydałaby się choćby jakaś burza z mocnym deszczem dla oczyszczenia atmosfery i ulżenia roślinkom - i nic, ani kropelki...

Wieloszka - załóż sobie to nawadnianie. To na prawdę prosta sprawa, a ulga wielka. Zwłaszcza przy Twoich włościach. U nas na szczęście pogoda się też polepszyła. Cieplej, więcej słońca, ale od czasu do czasu pada więc oszczędzam na podlewaniu
Ogród w Holandii 10:32, 02 maj 2012

Do góry
Marzena2007 napisał(a)

U mnie tylko upał i podlewanie tradycyjne z konewką!
Kiedyś będzie tu pięknie ... 09:31, 02 maj 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

i ściana wodna - wreszcie skończona.

A wczoraj wieczorem po uruchomieniu światła

ŁAAAAAAAAAŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U la la! Rewelacja!

Tylko żeby zza płotu było widać zieleń a nie domy to tło by było lepsze. Ale pisałaś chyba że tam cos będzie drzewiastego Ślicznie wyszło i jaki nastrój wieczorkiem, mmmm.....
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 09:22, 02 maj 2012

Do góry
Odrobinkę pokapało...
Ogród w Holandii 08:39, 02 maj 2012

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Ogród w Holandii 08:28, 02 maj 2012

Do góry
Ogród z perspektywą na przyszłość 08:24, 02 maj 2012

Do góry
Monika, no nie mogę!!! Co zaglądam do Ciebie, to tyle się dzieje, a Ty przezcież za chwilę rodzisz!!!!!!! Masz naprawdę niespożytą energię!!! I masz też teren pod trawnik przygotowany na tip top - równy jak stół!!!! Zazdraszczam A przede wszystkim podziwiam
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies