Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kiedyś będzie tu pięknie ...

Kiedyś będzie tu pięknie ...

Madzenka 09:59, 05 maj 2012

Domi napisał(a)
Marzenko, poczytałam u "holenderskiej" Moniki o Twoich przygodach. Dżizas! Disaster!

Domi teraz to się z tego śmiejemy i opowiadamy ku pokrzepieniu serc
Madzenka 10:02, 05 maj 2012

Ana napisał(a)
Też pochlonęłam lekturę o Waszych zmaganiach na przełomie roku!!! Jesteście wielcy, że to przetrwaliście!

Aniu chęć zamieszkania w nowym domu była tak olbrzymia, że wszystko byśmy przetrwali
A czy Ty wiesz jaki człowiek jest szczęśliwy jak mu kanalizacja działa Prawie jakby 6 w totka trafić
Ana 10:15, 05 maj 2012

hahahahaha...no domyślam się chyba Zwłaszcza, że ja z tych "wrażliwożołądkowców" od 10 lat leczona toaleta to podstawa, bez niej horror
Pola 10:22, 05 maj 2012

Witam Cię Marzenko przybiegłam się przywitać, mam nadzieję że stres troszkę opuścił Cię, wczoraj popołudniu mój syn zarządził wyjście do kina w ramach relaksu bo lało cały dzień. Dziś piękne słońce polaałam po ogrodzie podlałam florowitem moje bukszpanki, wybywam do ogrodniczego bo chcę jeszcze coś wsadzić w donice.
Madzenka 13:12, 05 maj 2012

Pola napisał(a)
Witam Cię Marzenko przybiegłam się przywitać, mam nadzieję że stres troszkę opuścił Cię, wczoraj popołudniu mój syn zarządził wyjście do kina w ramach relaksu bo lało cały dzień. Dziś piękne słońce polaałam po ogrodzie podlałam florowitem moje bukszpanki, wybywam do ogrodniczego bo chcę jeszcze coś wsadzić w donice.

Stres odpuścił już jak odebralam córkę ze szkoły (bidula musi tramwajem i autobusem jechać ) i powiedziała, że wieczorem prze maturą powtórzyłą Lalkę i był temat na maturze Córka relaksowala sie na randce a my w ogrodzie botanicznym
No teraz rozszerzone bilogia, chemia, angielski i podstawowa matematyka...
Milka 13:23, 05 maj 2012

Marzena2007 napisał(a)
Zachwycające drzewa. Chyba nic mnie tak nie wprawia w osłupienie ja stare kwitnące drzewa
Paulownia

Judaszowiec

Wiśnia shiro-fungen

Obiela

Na taki efekt czekam u siebie
ania_wesola 15:23, 05 maj 2012

Ślicznie u Ciebie Marzenko!!! Chyba pierwszy raz jestem u Ciebie w ogrodzie i żeby prześledzić wątek od początku do końca będę musiała poświęcić dużo czasu ale zamierzam to niezwłocznie zrobić
Madzenka 15:27, 05 maj 2012

ania_wesola napisał(a)
Ślicznie u Ciebie Marzenko!!! Chyba pierwszy raz jestem u Ciebie w ogrodzie i żeby prześledzić wątek od początku do końca będę musiała poświęcić dużo czasu ale zamierzam to niezwłocznie zrobić

Ania szkoda czasu na historię bo u mnie się zmienia jak w kalejdoskopie wystarczy czytać od tej wiosny... Zapraszam częściej

Zapomniałam, ze od niedawna jestem na ogrodowisku.......
Wieloszka 23:42, 05 maj 2012

Marzenko, poczytałam co się u Ciebie działo. Dzięki za zdjęcia z botanicznego - nie mam czasu osobiście się tam wybrać, to chociaż fotki pooglądałam A kwitnący judaszowiec będzie mi się śnił po nocach .
Jak zwykle piękne zakupy zrobiłaś - i jak zwykle nie mogę wyjść z podziwu, kiedy Ty to wszystko sadzisz ???
Madzenka 00:55, 06 maj 2012

Wieloszka napisał(a)
Marzenko, poczytałam co się u Ciebie działo. Dzięki za zdjęcia z botanicznego - nie mam czasu osobiście się tam wybrać, to chociaż fotki pooglądałam A kwitnący judaszowiec będzie mi się śnił po nocach .
Jak zwykle piękne zakupy zrobiłaś - i jak zwykle nie mogę wyjść z podziwu, kiedy Ty to wszystko sadzisz ???

Posadziłam dzisiaj i obfocę

Przecież Ci pisalam , że sprząta córa. Teraz to przed wizytą chłopaka mam codziennie okurzone i podłogi umyte M obiadek zrobi to ja się nie mogę lenić i sadzę
Jak chłopaki dorosną to też będziesz więcej czasu miała na ogród.