Justynko cisów 3 brakuje, jutro mam zamiar dokupić
Rysunek super tylko czy to się zmieści...
To zobaczymy.Może jednak nie muszę dokupywać azalii??Czy dać jak na zdjęciu, zostawić żurawkę, wrzosy i trawki, albo limonkowe żurawki.Nie wiem jak lepiej...a te berberyski to admiration czy odcień jak bagatella pod klonami.Bardziej płożące czy kuleczki znaowu.ach...
Witam serdecznie wszystkich. Podłączam sie do tematu mam 2-gi rok trawnik zasiana trawa golfowa. Trawnik jest rzadki w niektòrych miejscach. Foty w załączeniu. Czy dosiewać trawę czy się rozrośnie? Trawnik regularnie koszony na wysokość 2-3 palce. Regularnie wygrabiany. W zeszłym roku podsypany mocznikiem i obficie podlany a we wrześniu nawieziony lubofoską. Teraz delikatnie podsypany antymchem i podlany. U sąsiadòw trawniki wyglądają podobnie pomimo zabiegòw z glebą. Jak zrobić piękny zielony dywan z tego co mam teraz. Dzieki za wszelkie wskazowki. Pozdrawiam Adam.
Kupiłam parę dni temu powojnik Guernsey Cream, dzisiaj go wsadziłam. Powinien rosnąć w półcieniu a ja wsadziłam go chyba w całkowity cień i teraz się martwię czy sobie poradzi. A martwię się dlatego że musiałam wykopać pod niego dół, prawie kilofem, taka u mnie twarda glina głębiej, i jeśli go będę musiała przesadza to drugi dół mnie czeka