Woooooow, muszę koniecznie dosadzić drugi kolor.
Pozwolisz, że pokarzę Ci swoją rabatkę, piwonie jeszcze w pąkach, irysy trochę mało widoczne na ciemnozielonym tle
Ewcia śliczna rabatka. Ale trochę brakuje mi tam jakiejś roślinki w seledynowym kolorku, żeby troszkę ją rozświetlić. Coś takiego jak ta roślinka po prawej stronie w rogu. To przywrotnik? Mogłyby być jakieś dwie jasno zielone hosty, wtedy kolorek byłby cały czas. Np. takie To niewielka odmiana więc spokojnie by się tam zmieściły. Ale ja kocham rośliny w takim kolorku, więc może już mam takiego bzika że wszędzie bym ten kolor upychała
Dzięki bardzo sobie cenie takie porady też czegoś mi tam brakuje, hosty nie wiem czy dadzą rade, bo tam jest pełne słońce, może Żurawki ale one też nie kochają słońca. Nie wiem jaka jest nazwa tej roślinki, przynioslam z pobliskiej łąki, jest mila w dotyku, zrobie fotke, teraz kwitnie ma jasno zielona czuprynkę kwiatów.
Piwonie prześliczne, u mnie większość dopiero pierwszy sezon, kwiatów zatem albo po 1 szt. ale i tak cieszą. Mam tylko Maximę 3 rok i ta będzie ładnie kwitła.