Przeczytaj instrukcję na pierwszym z nich i wg niej przygotuj mieszankę z tych trzech czyli daj kazdego po 1/3 tego co w instrukcji. Opryskuj co 4-5 dni az liście stana sie zielone i lśniące. Korzenie rh muszą oddychac dlatego lepiej jak na nich nic nie leży.
To rzeczywiście niesamowita rabata. Nie mogę uwieżyć, że to widok po jednym sezonie. ps. kora starczyła na front Przypomniałam sobie, że mam duży ogród
Lusiu trudno Ci pomóc, bo trudno się zorientowac co pokazujesz.
Czyli masz zrobiony podjazd do domu, a ta część znajduje się między domem i garażem wewnatrz działki? Tak?
Czy "droga" dla samochodów i chodnik zmieniasz czy zostawiasz w tym kształcie. W dużej mierze to będzie determinowac dlasze projektowanie.
Chciałam tez zwrócić uwagę (i nie odbieraj tego jako złośliwości, ale jako spojrzenie kogoś z boku, a dodam , że sie zajmuje projektowaniem ogrodów), ale podjazd do domu ma dziwną linię. Jest trochę zbyt poszarpana. Ja bym złagodziła nieco te brzuski i wydzieliła (np. przez dodanie kilku płaskich kamieni w tłuczniu wejście przez bramkę i "dojście" do domu.
Wieczorem zerknę raz jeszcze. Rozumiem, że lubisz swojskie klimaty?
I mój klonik przy wjeździe, to o niego wszyscy się tak bardzo baliśmy....straty są nie przez wiatr, ani mróz tylko przez Silvusia grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..............klon był otoczony agrowłókniną i stanowił w zimę wspaniałą zabawkę dla piesa - złamał 3 spore gałęzie .
Ale klon żyje, puszcza listki, a Silvo może zmądrzeje za rok???????????
Ciesza mnie takie małe rzeczy jaki listki na drzewie, bo to moja pierwsza wiosna z roślinami...do tej pory było tylko troche bylin i cebulowych................