Co Ty chcesz? ... jagody goji??? ... no dobrze jak będę się wybierała to zadzwonię po prostu do Ciebie i mi przypomnisz
Jeśli chodzi o runiankę, ja ostatnio dostałam trochę od Krysi i dosadziłam na rabacie przy świerkach serbskich ... zobaczymy czy się przyjmą Ale od Ciebie też chętnie przygarnę ... bardzo mi się podoba ... równie mocno zachwyca mnie werbena
Nie znajdziesz ... bo jeszcze nie jest obsadzony ... pokazywałam troszkę donice, które wykonywał eMuś a które będą przy tarasie, właściwie są już tylko trzeba je jeszcze dopieścić (gładź poprawić w niektórych miejscach i pomalować na gotowo) i obsadzić trawkami ... i jeszcze ekobordy i żwirek (temat kompletnie zaniedbany póki co)
Małgosiu Cieszę się, że Ci się podobają moje mebelki ... ale Twoje też są piękne Pierwsza kawka już była ... ale na taką w Twoim towarzystwie serdecznie zapraszam
Dziękuję Jolu
Cieszę się bardzo, bo trochę czekałam na te mebelki... miałam je upatrzone od kilku tygodni, ale eMuś się zastanawiał Fajnie, że się "prawidłowo" zastanowił