Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

ren133 21:19, 01 cze 2015

MAD napisał(a)
Jejku, ile zielonego dobra. Cudne zakupy! Piękne meble tarasowe. Moja kolorystyka.Zdecydowanie!
Czekam na foty zagospodarowanych nabytków.

Tyle komplementów zbieram, że aż mi głupio
Wkrótce foty będą Na razie tyram przy równaniu trawnika
jankosia 21:20, 01 cze 2015

Renia, byłaś u trawkowego pana?
ren133 21:33, 01 cze 2015

popcorn napisał(a)

Kupiłam buksiki, miał ze 3 takie spore kule, w donicach, nie pytałam po ile. Ale stały. Jakbyś jechała, to ja bym chciała dokupić jagody goji.. zgapiłam się, a tu wszyscy chcą dookoła

Chętnie przygarnę doniczki, wymienię na roślinki jeśli coś jeszcze chcesz/potrzebujesz więcej. Runiankę rozmnażam dla Ciebie, obcięłam i ukorzeniam w doniczkach. Planuję rozmnożyć trochę żurawek, zamówiłam u Łukasza parę odmian-nowości
Werbenki na razie mikre, popatrz, ale rosną

Co Ty chcesz? ... jagody goji??? ... no dobrze jak będę się wybierała to zadzwonię po prostu do Ciebie i mi przypomnisz
Jeśli chodzi o runiankę, ja ostatnio dostałam trochę od Krysi i dosadziłam na rabacie przy świerkach serbskich ... zobaczymy czy się przyjmą Ale od Ciebie też chętnie przygarnę ... bardzo mi się podoba ... równie mocno zachwyca mnie werbena

PS Podziwiam Cię za te wszystkie sadzonki ...
ren133 21:34, 01 cze 2015

popcorn napisał(a)
Meble! piękne

ren133 21:35, 01 cze 2015

Efffa napisał(a)
ale mebelki super, tez takie bede chcieć!

Dzięki i ... polecam
popcorn 21:38, 01 cze 2015

lubię rozmnażać roślinki jakbyś o mnie pamiętała, byłoby rewelacyjnie dzięki!
pozdrówka!
ren133 21:44, 01 cze 2015

Efffa napisał(a)
Nie umiem znaleźć Twojego tarasu w całości pomożesz?Chodzi mi taki obsadzony już...
Obsadzony już czy dopiero plany?.Tzn taras znalazłam na 7 str,i ten z nowymi mebelkami- ale chyba jednak nie obsadzony...?

Nie znajdziesz ... bo jeszcze nie jest obsadzony ... pokazywałam troszkę donice, które wykonywał eMuś a które będą przy tarasie, właściwie są już tylko trzeba je jeszcze dopieścić (gładź poprawić w niektórych miejscach i pomalować na gotowo) i obsadzić trawkami ... i jeszcze ekobordy i żwirek (temat kompletnie zaniedbany póki co)
ren133 21:50, 01 cze 2015

Margarete napisał(a)

No piękne są... ja tez o takich marzyłam...ale kupiłam sobie całkiem, zupełnie inne ...bo :
1/ mam malutki tarasik
2/ sam jedna musze przed sezonem i po sezonie wnosic i wynosic meble na pietro wiec brałam takie ktorym sam dam rade...
3/ kasa, kasa, kasa.......
Twoje piękne, ale je ze swoich też sie ciesze, tym bardziej że sam je kupiłam przywiozłam, skręcałam i...mam. wczoraj była u mnie premiera, pierwsza kawka na nowych mebelkach
A u ciebie kiedy ta pierwsza kawka ?

Małgosiu Cieszę się, że Ci się podobają moje mebelki ... ale Twoje też są piękne Pierwsza kawka już była ... ale na taką w Twoim towarzystwie serdecznie zapraszam
ren133 21:52, 01 cze 2015

lindsay80 napisał(a)

u nas też bieda z trawkami, nie chce mi się już jeździć i szukać, chyba zdecyduję się w końcu na zakup internetowy.

Mebelki piękne!

Edytko Dziękuję Daj cynk jak znajdziesz jakieś fajne źródło trawkowe
ren133 21:59, 01 cze 2015

lojalna_ napisał(a)
Pieknie i tyle radosci

Dziękuję Jolu
Cieszę się bardzo, bo trochę czekałam na te mebelki... miałam je upatrzone od kilku tygodni, ale eMuś się zastanawiał Fajnie, że się "prawidłowo" zastanowił