Fajnie Ale ostatnio obejrzałam Twoje zdjęcia i stwierdziłam, że z chęcią bym zobaczyła ogród z lotu ptaka [znów, ale to już inny sezon jest]
Jakie tam znów pocichutku? Sąsiedzi widzieli i się skarżyli jak drzwiami trzaskałaś ;P Ale zaglądaj częściej
Ha! wiedziałam, że nie wytrzymasz żeby zupełnie się odciąć Ciężko nie?
dzięki
Dziękuję Fajny awatarek, ale szkoda że mało Cię widać, choć i tak więcej niż na poprzednim
Zdąrzysz, choć fakt że u nas mróz powinien przyjść później.Ale na ślądku też, aż tak źle być nie powinno.
Ja jeszcze duuużo cebul muszę posadzić. Może dziś po południu coś się uda
Cieszę się Aniu, że do mnie zajrzałaś.
W tym roku jesień w moim ogrodzie bardzo mi się podoba. Chyba dzięki trawom, które muszę jeszcze dokupić i gdzieś upchać
Ozdoby...chodzi Ci o wianek?
Ja nigdy ich nie robiłam, dopiero tutaj, jak zobaczyłam, jak inni takie cuda robią, sama spróbowałam Super zajęcie, a jaka radość, że to sama robiłam Polecam.
I ciepło pozdrawiam.
Teraz zmykam po dzieci po przedszkola.
Elu ciesze sie że cie rozbawiłam i ze moje doświadczenia też są czyimś udziałem
]Ewkaściskam i cieszę się że wpadłaś. Dzisiaj okropnie i pada ale zdjęcia będą Przemku wianek robiłam sama cieszę się że się podoba, to dopiero początek wrzosowiska...
Ogród nabiera kształtów Podoba mi się to mini wrzosowisko Od jakiegoś czasu myślę nad stworzeniem takiego u siebie ale brakuje mi koncepcji
Wianek na drzwiach robiłaś sama ? Subtelny a zarazem bardzo elegancki
Ja już dumam czy nie dokupić jeszcze cebul jak tak szybko poszło Ale chyba dam spokój ale nie wiem tak pod płotem na przeciwko okna kuchennego było by miło wiosną
Ja też. 3 ziarenka wsadzę, a tego tyle potem. I jeszcze wykorzystuję je na święta na ozdoby, bo to się pięknie na srebro i złoto maluje sprayem. Efekt super
Kwiaty hortensji tez maluję na różne kolory i świetnie wyglądają
Piękny wianek też dzisiaj miałam chęć wykorzystać hortki, ale nie miałam podkładu. Część kwiatów dałam mamie, ale krzak duuuuży to na wianek bedzie
A tykwy takie skrościałe lubiem też