Wieesz Małgosiu tego mi brakuje, właśnie odpoczynku, ale jak popracuję, to potem jak takie słodkie słowa słyszę, to wszystkie bóle ustępują
Maniek uwielbia zasłaniać mi kwietnik
Tez nie lubię takich sytuacji. Okropne sa sójki , sroki i jak tylko widzę ze szukaja gniazd to je przeganiam. Rudzik nie miał przy sójce szans ale losy dzielnie z nimi walcza.Fotki jakies robiłam np moich dwóch rh CW
Będą werbeny Na razie nie wyrywam tu chwastów żeby siewek nie uszkodzić. Będę rozsadzać gdzie się da. A stara werbena wybija od korzeni. Warto być cierpliwym.
nowa rabata...jakby kto pytał to mam tam grujecznika, szałwię, jeżówki niska odmiana i turzyce...pozostaje jeszcze pomalować boki i wyrównać teren wkoło...
pergola...z boku przy siatce tez będzie taka...póki co funduszy starczyło tylko na jedną
Margaretko, Jazzy, Dorotko, Kasiu, Ewuniu, Iwonko, Irenko,Ewik dziękuję, ze mnie odwiedzacie i za baardzo miłe słowa to dla mnie ważne wsparcie
Ostatnio baardzo ciężko pracuję i jestem w ostrym niedoczasie dlatego nie gnieajcie się, ze nie wpisuję się tak często u Was choć bywam dzisiaj ciepły dzień i choć pokazywałam to jednak to ostatnie dni tulipanów ...więc cóż Tulipany to teraz nr 1
To jeszcze raz oczko. Ostatni już raz z tulipanami, które niesamowicie ożywiły to miejsce o tej porze roku.
Tulipy na ostatnim zdjęciu miały być Renow Unique i za takie zapłaciłam. Dostałam natomiast zwykłe różowe pełne. Oryginały zeszłoroczne widać na drugim planie.
Ogólne w tym roku zadowolona jestem tylko z mieszanki fioletowej za oczkiem, w której cebulki wychodziły po 35gr. Cała reszta to jedna wielka pomyłka kolorów i odmian.