Po 2 latach zarosną ci ten skalniak. Moje ze skalniaka wypełzły na kamienie ponad pół metra od sadzonki.
To jest rok różnicy... sadziłam takie mikrusy jak twoje (kupione przez internet), tylko dość gęsto , co ok 30 cm
Dziękuję Vivo za zdjęcia. Kuklik ładnie wygląda w masie. Jednak trudno się go łączy z innymi kolorami. W tym roku odkryłam fajne połączennie pomarańczowego z bordowym. Pewnie za kuklikiem posadzę bordowe tulipany.
Twój ogród jest piękny. Ma się wrażenie, jakby nie miał granic
Zdjęcia piękne. Pozdrawiam.
Rysiu, czy nie było w szkółce białych niecierpków ..takich jak te, ale białe. Znajoma szuka od dawna i w Rz. nigdzie nie ma A musi mieć białe i to dużo potrzebuje.. Możesz dać jakiś namiar na szkółkę, zadzwonimy czy nie mają.
Masz dostęp do większej ilości rozchodników, wykorzystaj to i daj po kilka z jednej i drugiej strony, a na środku hortensje. Jeżeli nie chcesz robić tła z tuj, przesadziłabym je całkiem z tamtąd, a tutaj dała właśnie to zestawienie + trawki
Za rok jak wszytko urośnie i nabierze masy...to będzie widok Już jest fajnie, a będzie jeszcze fajniej
Dąbrówka u mnie łapie mączniaka w miejsach nieprzewiewnych i mokrych.. może jakbym czymś opryskała to by nie było tego, ale to jest tylko jedno miejsce i niewidoczne, więc zapominam o nim ..
Jejku, Jolu, jakie miłe słowa napisałaś. Miód na moje serce. Ostatnio mam jakiegoś doła. Ciągla trafiam ostatnio na ludzi, którym nie zależy. I im z tym dobrze. Denerwuje mnie to. Człowiek zaczyna myśleć sobie: po co to wszystko? Gdyby nie Ogrodowisko i ludzie z pasją wspierający na każdym kroku, popadłabym chyba w depresję
Pozdrawiam. Miłego weekendu życzę.