Ewa, o, jaki pomysł, winogron mam dostatek, liści z nich też Sebciu, ale cię tu wszyscy rozpieszczają
No mus wianek uwić Miszczuniu O fotki się proszę bo jak październik nastanie to zapomnisz o nas
Cześć Sebku. Stoję przy wejściu i macham na przywitanie Pozwoliłam sobie pohasać po Twoim ogrodzie i natknęłam się na nowy wianek na drzwiach. Bardzo ładny. Zdolny jesteś
Wielki umyśle! Wianek u Danusi, wianek u Ciebie. Chyba trzeba wianek jesienny zrobić. Zrobię winogronowy. Miło mi, że zajrzałeś, od razu zrobiło się weselej. Może powinnam toto konfekcjonować i w mieście sprzedawać?
Już Ci uczenia brakuje??? Jeszcze Ci bokiem wyjdzie, już niedługo Dla mnie wianek wyglądał na żurawkowy...
Wielki umyśle! Wianek u Danusi, wianek u Ciebie. Chyba trzeba wianek jesienny zrobić. Zrobię winogronowy. Ewa, o, jaki pomysł, winogron mam dostatek, liści z nich też Sebciu, ale cię tu wszyscy rozpieszczają
Widziałem kiedyś wianek z karczochów - wyglądał świetnie Może kiedyś i z sałaty zrobię?
oj tam oj tam wyglada jak z sałty, hihi
Sebek jaki zdolniacha jesteś ...w każdej dziedzinie ogród piękny !!! a wianek cudo i jeszcze w 10 minut
Ciekawe jak to robicie, że macie siewki traw u mnie nie mają szans bo co wylezie to wyrwę… Wianek widziałam i też muszę jakoś zaszaleć
Śliczny wianek Sebek i ja muszę coś podziałać w tym temacie
Jaki fajny kolor mają te horti! Suszyłeś wianek? Podobno dobrze jest suszyć powieszony kwiatami do ziemi. PS Ostatnio mam wrażenie, że mimo zmniejszenia ilości pikseli, fotki i tak tracą jakość. Od czego to zależy, że Danusi fotki są wyraźne?
Hortensji się nawdychalem, a potem lakieru do włosów To i to masz Jak Cię odwiedzę to będziemy razem wciągać