Bordowe liście pęknie wyglądają podświetlone zachodzącym słońcem. Szkoda, ze wstawione tu zdjęcia tak bardzo tracą na jakości…
Pissardi wciąż samotne - czekają na zdjęcie darni i przygotowanie rabaty. Wciąż wyskakują pilniejsze ogrodowe tematy . Może uda się w ten weekend i poniższe zdjęcie będzie dobre do biforafterów
Dotarły właśnie dziś do mnie - 20 sztuk. Zamówiłam od Barcikowskich w P9 za 8,99 zł za szt. Były też większe, ale za radą Wioli (szybko rosną) nie dopłacałam. Różnica pójdzie na szałwie lub kocimiętki. Wasze koty też przepadają za tą trawą? Mój dorwał się do jednej i sporo oskubał.
Edit: Te w pojemnikach P11 były po 10,99 zł.
Napisz coś więcej o tych miejsach, Muszelko.
Te jeziora są położone wysoko w górach?
W ubiegłym roku byłam w Alpach Julijskich. Udało się wejść na Triglav. Chętnie bym jeszcze inną część Alp Julijskich obejrzała, bo bardzo mi Słowenia podpasowała.
Ale moja druga połowa coś przebąkuje, że może coś kolejnego warto zobaczyć i że może by tak w Dolomity...
Rady Reni wzbogaciły Twoje fotki Pięknie komponują się kukliki w tym miejscu, z niebieską chmurką niezapominajek. Jeszcze te detale rdzawe Zerkam po przekątnej w lewo, jeszcze bratki kwitną? Czosnki już w pełni rozkwitu, na wschodzie jeszcze nie
Może tak być Haniu ze śliwą. Trudno. Będzie nowe. Pewnie zrezygnuję tam z tak mocno bordowego koloru. Zrobi się jaśniej. Nie ma co rozpaczać nad rozlanym mlekiem.
Oj przypomniałaś mi akcję z tym gruzowiskiem. Aż wróciłam do zdjęć z tego czasu. Cztery lata minęły