Fotki obiecane. Tuje nie były w zeszłym roku przycinane, a wcześniej ciachnięte na tej samej wysokości. Część to szmaragdy (1,2), część aureospiciata (3), czy jakoś tak
Kompozycje w donicach, ciemierniki przepiękne, a jajka na magnoliach to już hicior
Podziwiam twój żywopłot grabowy, ale nie sposób jest wszystkie foty cytować
Dziękuję, to miłe.
W czasie tej podróży stopy zanurzyłam w Jordanie.
Myślę, że to dobry pomysł. Ja mam taką ścieżkę prowadzącą do kranu z wodą i karmnik rośnie tam na ziemi i na kamieniach. A przecież jest okres kiedy kwitnie miniaturowymi kwiatuszkami.
no no no rabatka romantyczna stipa i jeżówka na pewno będzie fajnie wyglądać nadrabiam powoli zaległości, coraz ciężej mi, popielę trochę, ale męczę się jak mops jestem przerażona, że w tym sezonie nic wielkiego nie zdziałam, dlatego nie pozostaje mi nic innego jak kibicowanie
Robert mogłeś sobie taką jedną donicę wziąć na pamiątkę z podróży zamiast latać po supermarketach
U mnie w LM już ich nie ma ale Pan w szkółce obiecał mi że będą Ciekaw jestem w jakiej cenie ? ... no ale już co tam będzie to wezmę bo jestem zdeterminowany Wszyscy mają ciemiernika a ja nie ... tak się nie godzi