Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Luki"

Mój ogród pod górkę... 22:25, 11 gru 2015

Do góry
malkul napisał(a)
luki chyba się wystraszyła nasz kolega

albo sie przygotowuje do zdjęcia

Przemki nie są strachliwe Myślę, że coś szykuje
Mój ogród pod górkę... 22:21, 11 gru 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Ludzie złoci dawno nie popłakałem się ze śmiechu przy forum

Powiem Ci, że moje dzieci dziwnie patrzą, jak ryczę ze śmiechu przy kompie.
Mój ogród pod górkę... 22:15, 11 gru 2015

Do góry
malkul napisał(a)

na tamtym był w podkoszulku, a w czym będzie teraz?
Mój ogród pod górkę... 22:13, 11 gru 2015

Do góry

Mój ogród pod górkę... 22:12, 11 gru 2015

Do góry
Ludzie złoci dawno nie popłakałem się ze śmiechu przy forum
Typografia ogrodu 22:03, 11 gru 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Niezły mam ubaw

Ja tez
Typografia ogrodu 22:03, 11 gru 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Niezły mam ubaw

ja się własnei popłakałam
Typografia ogrodu 22:02, 11 gru 2015

Do góry
Niezły mam ubaw
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 21:11, 11 gru 2015

Do góry
Luki napisał(a)

Ewo z wierzby jest taka bardziej wylizana i równiutka, druga wyszłaby mi lepiej, bo źle się zabrałem na samym początku za tą wierzbę
Ja tam uważam, że zazdrość nie jest zła jeżeli ktoś nie życzy drugiej osobie źle
Chociaż gdybyś zobaczyła moje udekorowane ciastka to byś się załamała, talentu rysunkowego i wszystkiego co z tym połączone to na pewno nie ma

Rozumiem że moja zazdrość jest usprawiedliwiona.
A ciasteczka zjadłeś już wszystkie ? może jednak zdecydujesz się je pokazać.
Mój ogród pod górkę... 19:43, 11 gru 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Ten parkiet to ja myślę, że zostaje? mebelki bardzo ładne.

Dzięki Mistrzu Ogrodnictwa i Dekoracji

Parkiet w stanie letalnym, do reanimacji lub wymiany. Zależy, czy się zdecydujemy na podłogówkę.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:07, 11 gru 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Gdyby tak do barierek na pierwszym ostatnim i środkowym szczebelku zamocować brzozową gałąź i do tego zamocować gwiazdę, lub aluminiowe profile fakt nie bedzie to tak nieskazitelnie wyglądać jak teraz, ale bezpiecznie dla elewacji. Ja tylko sobie tak gdybam
Bardzo ładne dekoracje.

jakaś mysl jest
w tym roku szkoda mi zachodu bo już wisi.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:14, 11 gru 2015

Do góry
Gdyby tak do barierek na pierwszym ostatnim i środkowym szczebelku zamocować brzozową gałąź i do tego zamocować gwiazdę, lub aluminiowe profile fakt nie bedzie to tak nieskazitelnie wyglądać jak teraz, ale bezpiecznie dla elewacji. Ja tylko sobie tak gdybam
Bardzo ładne dekoracje.
Tu ma być ogród :) 15:40, 11 gru 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Edytko rabaty z granitem świetnie się prezentują, ale coś muszę napisać. Te różaneczniki z przed domu eksmitowałbym z tej rabaty. Moj CW po 4 latach ma ponad metr średnicy i z roku na rok przyrasta coraz szybciej. Nie pomieszczą Ci się na rabacie lub zjedzą inne rośliny.
Jednak Bogdzia mówiła, że różaneczniki po 4-5 latach dobrze jest przesadzić w świeże podłoże w momencie kiedy jest to jeszcze możliwe bez zbędnego wysiłku. Do tego czasu niech sobie tutaj rosną bo pasują idealnie, ale lepiej mieć przygotowane na nie miejsce na kiedyś
Znam z autopsji, że nawet te wolniej rosnące różaneczniki w pewnym momencie zaczynają się wymykać, a przycinać za bardzo się nie da teraz latam i szukam miejsca by rosły bardziej swobodnie.

Nie mylisz się Łukasz, pewnie tak się to skończy, ale może przez 3 sezony mi się tam pomieszczą i do tego czasu wymyślę jakie rośliny posadzić w ich miejsca.
Tak to jest, że najpierw czekamy, żeby te nasze małe rośliny urosły, a w pewnym momencie wolelibyśmy, żeby stanęły w miejscu.
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 13:33, 11 gru 2015

Do góry
Jak tak dalej będę się przyglądał takim pięknym bombeczkom to będę zmuszony znowu jechać ponad 60km na giełde Strasznie jestem ciekaw Twojej choinki z dodatkiem bladego różu
Tu ma być ogród :) 13:31, 11 gru 2015

Do góry
Edytko rabaty z granitem świetnie się prezentują, ale coś muszę napisać. Te różaneczniki z przed domu eksmitowałbym z tej rabaty. Moj CW po 4 latach ma ponad metr średnicy i z roku na rok przyrasta coraz szybciej. Nie pomieszczą Ci się na rabacie lub zjedzą inne rośliny.
Jednak Bogdzia mówiła, że różaneczniki po 4-5 latach dobrze jest przesadzić w świeże podłoże w momencie kiedy jest to jeszcze możliwe bez zbędnego wysiłku. Do tego czasu niech sobie tutaj rosną bo pasują idealnie, ale lepiej mieć przygotowane na nie miejsce na kiedyś
Znam z autopsji, że nawet te wolniej rosnące różaneczniki w pewnym momencie zaczynają się wymykać, a przycinać za bardzo się nie da teraz latam i szukam miejsca by rosły bardziej swobodnie.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 13:25, 11 gru 2015

Do góry
Alka dziękuje

Ewo z wierzby jest taka bardziej wylizana i równiutka, druga wyszłaby mi lepiej, bo źle się zabrałem na samym początku za tą wierzbę
Ja tam uważam, że zazdrość nie jest zła jeżeli ktoś nie życzy drugiej osobie źle
Chociaż gdybyś zobaczyła moje udekorowane ciastka to byś się załamała, talentu rysunkowego i wszystkiego co z tym połączone to na pewno nie ma

Sebek no troszkę czasu to zajmuje plus minus 4 godziny, z wierzby w sumie prawie 6 godzin, ale nie umiałem ujarzmić tych patyków

Gosiu zaglądam, zaglądam ale cista robię to w biegu. No i uwierz, że ja mam dość wredny charakter i nikt mnie nie chce
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 13:20, 11 gru 2015

Do góry
Justyno jak nie spróbujesz to się nie dowiesz, pierwsza którą zrobiłem wyszła bardzo ładna i nadal pięknie się prezentuje w swoim miejscu, ale nie jest tak sztywna i stabilna jak tegoroczne

Iwonko i tym sposobem ja jeszcze nie mam swojej do pokoju

Jolu aż się zaczerwieniłem

Asiu w tym roku troszkę zmieniłem sposób wiązania gałązek, ale całość ogólnie bez zmian

Kasiu czyli biel złoto i szarość Cię kręci Ta akurat ma zmodyfikowany stelaż przez co nie jest smukła, a bardziej zbliżona do równego stożka

Gosiu miło mi, a żonce współczuję

Moja codzienność - ogród Oli 10:16, 11 gru 2015

Do góry
Luki napisał(a)
To jeszcze z 3-4 latka z firankami będziesz musiała się pomęczyć a to przecież tak zbędna rzecz wyposażenia, a ile światła zabiera

światło zabiera i kurz zbiera poczekam innego wyjścia nie mam..
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:13, 11 gru 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Gosiu taka gwiazda może pobrudzić elewacje, na niej będzie osadzał się kurz to zostanie na tynku. W sumie wszystko zależy od tynku, ale w tym na pewno nie problem bo temat masz raczej obeznany to po zdjęciu wystarczy zmyć kurz jeżeli się pojawi
Co nie zmienia faktu, że super taka dekoracja wygląda

kurz jak kurz ale żywica z gałązek gorsza Gosia na pewno jakoś to zabezpieczyła
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:11, 11 gru 2015

Do góry
Gosiu taka gwiazda może pobrudzić elewacje, na niej będzie osadzał się kurz to zostanie na tynku. W sumie wszystko zależy od tynku, ale w tym na pewno nie problem bo temat masz raczej obeznany to po zdjęciu wystarczy zmyć kurz jeżeli się pojawi
Co nie zmienia faktu, że super taka dekoracja wygląda
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies