Ogród nie tylko bukszpanowy - część I
23:06, 01 wrz 2011
Zależy czy Cię denerwują czy nie 
Ja robię w sumie raz na miesiąc wszystkie

Ja robię w sumie raz na miesiąc wszystkie

Danusi kupiłam dzisiaj nóż do kantów z fiskarsa, ale on taki tempy jest i brzeg ma jakby taki zawinięty, czy jego trzeba naostrzyć?
Sebek, jak mi się marzy, żeby za kilka lat, jak mój najstarszy dorośnie, żeby choć troszkę pomógł w ogrodzie...
Czym rodzice Cię karmili, że masz taką pasję?
zapomniałam z wrażen dzisiejszych podziękować Sebciowi, który zawsze garsć inspiracji doniesie. Dziękuję.
Moje dziecię zaliczyło dzisiaj pozytywnie pierwszy dzień w szkole! Nie mogę ciągle uwierzyć, że czas tak leci szybko, kurcze znowu tak melancholijnie i jesiennie. Jeszcze trochę lata pliiiis
A zdjęcie z ŁOB?
Trochę mnie nie było a tu kolejna setka się zbliża. I oczywiście cudownie. Brakowało mi tych widoków Waszych ogrodów. Danusiu, widzę, ze masz winobluszcz a w pobliżu bluszcz. Nie zwróciłam wcześniej na to uwagi, może jest na innych zdjęciach... czy jakoś je od siebie separujesz, żeby ten bluszcz nie został zagłuszony?
I z innej beczki: Posadziłam zgodnie z tendencjami na Ogrodowiskucisa na pniu, pod nim runiankę, czy pasować tam będą (w tej runiance) czosnek ozdobny i może tulipany (czy sam czosnek), czy już za dużo szczęścia?
masz rację Danusiu, jeszcze zdążymy napatrzeć się na jesień:0 ide zalać maliny wódką i spirytusemrobię nalewkę
Rzecznik prasowy ,,Ogrodowiska"na posterunku!