Co do uwag, to czynność pielęgnacyjna którą wykonałeś to wertykulacja a nie aeracja.
Właśnie w następnej kolejności powinieneś rozluźnić i napowietrzyć glebę ponieważ jest bardzo mocno zbita.
Deszcz popadał w nocy, mam nadzieje nawóz się rozpuścił i roślinki zaczną rosnąć jak szalone
Przedwczoraj wyjęłam z garażu moja mini szklarenke (której przydałoby się malowanie) i do rolek po papierze wysiałam bob i groszek. Te w gruncie jeszcze się nie pokazują... (groszek kiełkuje w skrzyni), na razie.
Agnieszko jestem w szoku, u mnie sasanki dopiero pokazują mechate skulone listeczki, pięknie wygląda jura w kolorze blue, ta falbankowa donica jest bardzo oryginalna, zdradzisz, gdzie ją zdobyłaś?
Widoki u ciebie i krokusy, to piękny malowniczy obraz, tylko usiąść ze sztalugami i malować
Śliczne roślinki ,czekam teraz na kwiaty pigwowca.
Irenko ! Pomyliłaś mój ogród ,on dopiero raczkuje...ale absolutnie nic nie szkodzi ,piszę jedynie po to, by wyprowadzić Cię z błędu.
Co do metod naturalnych,nie odżegnuję się od nich mimo,że przez lata wiele z nich konsekwentnie wypróbowałam,niestety bez skutku.
Teraz oprócz wlewów dożylnych stosuję sporo ziołowych suplementów w dużych dawkach itd..itd.
Pozdrawiam serdecznie
a co teraz z tym żwirem? będzie na inną rabatę?
a teraz się proszę wyspowiadać
od lewej turzyca evergold?
potem tatarak, a dalej?
mam husqvarny kosiarkę spalinową
Z inspirkami to zawsze tak ze wygladaja piekniej niz rzeczywistosc
Scianka ma byc niezawysoka , wlew mogłybyc z przesunieciem, woda nie stojaca tylko w dole duzo kamieni. Nie mam linkow tylko za pisane zdjecia . Wrzucam ale nie cytujcie potem usune