Nabazgroliłam coś takiego, zasugerowałam się podpowiedziami Any by pod skarpą zrobić rabatę .Była by to przystań po pn stronie domu, ławeczka i anabelki lub inne hortensje.
Staram się dopracować różne zakątki mojego mikroogródeczka i np mam teraz taki pomysł na przebudowę mojego oczka. Wysoka donica powiedzmy na ok 70 cm, z której spływa woda do oczka.
U mnie pokazały sie po tygodniu maja warunki cieplarniane w pomieszczeniu godpodarczym jest pralka, suszarka bojler na wode i stoja na slonecznym stanowisku
Takie sa maja dwa tygodnie zdjecie troche powieksza bo to z tableta
No popatrz Asiu, nie wiedziałam, ze vis a vis masz takie kompozycje... pamiętasz jak proponowałam ci widoczny na zdjęciu trawnik obsadzić rozplenicami?
No to teraz można stworzyć kompatybilny froncik
Borbetko - nożycami elektrycznymi to ino myk trawy się tnie. Jeśli ci nożyce szarpią to znaczy, że tępe...
Asiu Deszczowy Maj
rumienię się, ale jest mi baaardzo przyjemnie, że podoba Ci się to co robię Kiedyś Danusia pochwaliła moje linie rabat, ale zwróciła mi uwagę, że placyk i oczko powinny być w jakiś sposób wkomponowane w resztę ogrodu. Więc myślałam nad tym i myślałam... i wymyśliłam w końcu Mam nadzieję, że w realu wyjdzie tak, jak widzę to oczami wyobraźni
Monika,
po kawałku robię. Wczoraj zaczęłam, nie było tak źle. Jeśli opadnę z sił to jakieś młode ręce najmę do pomocy
Zrobiłam połowę wokół placyku na leżaki: