Dzięki Richie
Wiosna powolutku się rozkręca, czekam az gwiazdeczka sie rozkręci
a póki co cieszę się z wawrzynka któro mimo że popękany to puszcza listeczki
Tak samo irga...
i wierzba Hakuro...
Alina, Co mam powiedzieć na taką WZORCOWNIĘ warzywną? I widzę kultowy wózek ogrodowy, pojemniki z nawozem organic i towarzysza Twoich prac ogrodowych - miłe.
A dałam Ci tylko kremowe? To przyniose Ci tez inne, bo mam pełno
Twój ogród jest tak samo gęsty a do tego prawie 3 razy wiekszy ... tak wiec ja podziwiam u Ciebie nasadzenia.
Zawilce chwyciły , w zeszłym roku było ich moze 5 a teraz rosną i rosną
A co do Roznowa to przywiosłam wilczomlecze - choć nie wiem czy to dobre gatunki ale mi sie spodobały
Wczoraj w Biedronce znowu mieli cały regał kwiatów paczkowanych, piękne, trudno było wybrać, wszystkie bym chciała, ale zdecydowałam się na 3 opakowania takich
Zna ktoś te kwiatki?
Bardzo ładne były kulki z tujek na pniu, ładne krzaczki rododendronów, drzewka owocowe i wszystko w bardzo przyzwoitej cenie.
Ale się uśmiałam fajny ten Monty.. i dobrze, że ten program istnieje i można podglądać i częściowo rozumieć Oglądałam rano bo wtedy mam ciut szybszy internet.
Poza tym dziś wykonałam kolejny domek dla owadów i budkę dla ptaszków.
Wiesz..teraz jeste ciężki czas na fotografowanie ogrodu u mnie i tak jest sporo zimozielonych ale i tak w wielu miejscach jest permanentnie łyso
Mozga naprawdę urocza , polecam goraco , tylko trzeba pamietać ,że ekspansywna bardzo i najlepiej ją wysadzić w doniczce zaraz jaką focię znajdę z ubiegłego roku ,żeby Cię jeszcze mozgą pokusić a za komplementy w imieniu Loli dziękuję