Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

gierczusia 16:37, 08 kwi 2015

bartek_luberda napisał(a)
Lola jest cudowna

ojjj , jak mi miło dziękuję
gierczusia 16:40, 08 kwi 2015

Kasya napisał(a)
ale trafilam..w koncu troche zdjęc
ta mozga calkiem interesujaca
jakos nie widzialam chyba w sprzedazy

a lala cudna, naprawde rewelacyjnie ci wychodzą

Wiesz..teraz jeste ciężki czas na fotografowanie ogrodu u mnie i tak jest sporo zimozielonych ale i tak w wielu miejscach jest permanentnie łyso

Mozga naprawdę urocza , polecam goraco , tylko trzeba pamietać ,że ekspansywna bardzo i najlepiej ją wysadzić w doniczce zaraz jaką focię znajdę z ubiegłego roku ,żeby Cię jeszcze mozgą pokusić a za komplementy w imieniu Loli dziękuję

Kacha123 16:41, 08 kwi 2015

Cześć Eluś! Ale u Cibie wiosna bujnęła. Mozga rzeczywiście pięknie startuje, muszę poszerzyć swoją wiedzę
Enya73 17:35, 08 kwi 2015

Posadzę ją sobie na kanapie albo półce Kolorystykę dokładniej możesz zobaczyć na blogu Już się cieszę
BusyBee 20:07, 08 kwi 2015

Mozga piękna....giardina wciąż mnie kusi....zawilce nie zawiodły, ale Lola sypialniana.......wymiata po prostu !!! Swoją drogą chętnie zobaczyłabym taką Lolę bezpruderyjną w tych lateksach...hi hi hi

A tak na poważnie- że też się jeszcze Elu nie dorobiłaś Loli- Flory....no ja nie wiem dlaczego.....Może next winter to będzie dobry czas???
Juzia 21:25, 08 kwi 2015

Chiba mam mozgę Dostałam.
Ale jeszcze pewności nie mam...
W sumie dobrze by było, bo ładna

Runanki V. zazdroszczę... takiej ładnej!!!!
Kindzia 08:22, 09 kwi 2015

gierczusia napisał(a)

Jak byłam kiedyś u Ewki to mi proponowała swego czyśćca , bo ma piękne wypasione kupy kupy czyśćca ,żeby nie było wtedy jakoś nie chciałam , bo miejsca na niego nie było , a ja nie lubię czegoś brać a potem to wyrzucać ..wolę poprosić jak mam rzeczywistą potrzebę no i jak teraz rabatę przekopywałam i mi się plac zrobił przed rozchodnikiem to od razu o tych ślicznych kępach Ewkowego czyśćca pomyślałam

Ale jak mi braknie , to wpadnę chętnie i do Ciebie
Futra dla Zuzki szukam z powodu anomaliów pogodowych bo u niej szpyrki naturalnej , coby się do ochrony przed przymrozkami nadała kompletnie brak ... Nie wiem , czy jej rude by do gustu przypadło .. Czy by jej ten kolor do karnacji pasował

Nie ma sprawy, możesz se ukopać. Jeszcze przy okazji miodunki Ci dołożę, obok rośnie.

No wiesz...rudym futrem by pogardziła???
Teraz se może już gardzić, ciepełko nadchodzi

Edit. Mozgę też mam...dostała eksmisję przed ogród
Gabrysia_ 08:34, 09 kwi 2015

Elu macham słonecznie
Widzę że produkcja lalek ruszyła na całego,co jedna to fajniejsza
Buziam
Bea 10:03, 09 kwi 2015

50 wcieleń Loli.

W razie czego zapraszam na mój strych - coś dla kolejnych aniołków się znajdzie.

JulkAd 15:35, 13 kwi 2015

Widzę, że Cię wzięło na Tildowo...czyżbyś ogrodniczkowanie zarzuciła?....no chyba, że ta pogoda za oknem raczej do tworzenia Loli nastraja....u mnie zimy już nie ma, ale wiatr mało przyjemny za oknem dmucha....ponoć jakiś Stefan teraz wieje..uściski mocne....bardzo mocne