Wracam po zimie... Doszłam do pewnych wniosków, parę pomysłów mam ale bardzo potrzebuję Waszych opinii żeby mi coś z tego wyszło sensownego...
Po pierwsze powiększymy taras. Chciałabym mieć na nim miejsce na dłuży stół, grill i osobno część wypoczynkową. Zrezygnowaliśmy z basenu ale za to chciałabym przewidzieć miejsce na małe jacuzzi/balię.
Dwa - dokupimy kilka mauzerów na deszczówkę - niebieski prostokąt. Przesadzimy tuje przed nie żeby zasłonić.
Szary prostokąt to nowy taras. Nie wiem jeszcze ile w stronę mauzerów ma sięgać, ta różnica poziomów między tarasem aktualnie a resztą ogródka jest do przemyślenia.
Trzecie - zmniejszymy lekko ogródek na rzecz dodatkowego miejsca do parkowania przed domem. Gdzieś w tych rejonach będzie też domek ogrodnika - jasnobrązowy prostokąt koło szarego. Wrzuciłam go w tym miejscu na planie bo mąż ma pomysł żeby ten domek miał formę jakby szafy bo miałyby być tam głównie grabie, szpadle itd czyli generalnie płąskie a długie rzeczy.
Wrzuciłam do tutaj i od razu jakoś mi nie pasuje to miejsce, chyba lepiej by było tutaj: