Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 20:06, 13 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Ogród... wiadomo Ale bardzo podoba mi się Twój outfit ogrodowy Ale bycie pierwsza ogrodniczką w kraju zobowiązuje, nieprawdaź?

Dziękuję za komplementa od fachowca

Starałam się wypaść jak najlepiej

Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 20:00, 13 lis 2016

Do góry
Ogród... wiadomo Ale bardzo podoba mi się Twój outfit ogrodowy Ale bycie pierwsza ogrodniczką w kraju zobowiązuje, nieprawdaź?
Po mojemu. Ogród subiektywnie świadomy. 17:39, 13 lis 2016

Do góry
Kacha123 - masz rację. Mam palmy I choć pod wpływem śniegu i mrozu połamią się i też będą śmieciły - to te czupryny są jedyną ozdobą po "akcji snopek".

Rytla
- na początku mojej ogrodowej przygody też nie wiedziałam jak. To chyba naturalne. Zajrzałam jednak do Ciebie i wiem, że to, co w mojej ocenie najważniejsze - u Ciebie tez gra pierwsze skrzypce Śmiech dzieci w ogrodzie musi u Ciebie brzmieć cudownie!

Tereso
- to samo pytanie zadawałam sobie, kiedy 3 lata temu oglądałam dojrzałe ogrody na forum Jak widzisz... nawet bez projektu i wyłącznie własnymi rękami dość szybko można osiągnąć ciekawe efekty

Konieczki - działaj, działaj, bo u Was może niedługo sypnąć

MonikA - dziękuję To bardzo miłe.

tulucy - rozumiem Cię doskonale, bo bardzo lubię swój kominek i ustawianie sezonowych dekoracji na nim.

Makao
- w zależności od temperatury paprocie zmieniają swój wygląd. Rzeczywiście fajnie to wygląda

Sebek
- dziękować Też mi się podoba.

malkul - i jak? podobają się? Najchętniej już bym wycięła stipę, żeby widzieć cisowe kule wśród brzozowych pni... Pomimo tego, że nie są małe, znikają wśród stipowych kucyków, które mają jakieś 50-60cm wysokości.
Ja też byłam u Ciebie "polookać", ale wystraszyły mnie świąteczne tematy, bom nadal w jesiennym nastroju

Madzen
- moje snopki to nic w porównaniu z objętością Twoich snopów Ciekawe, czy i kiedy przyjdzie nam odmładzać ich kępy. Myślisz, że w Wojsławicach ktoś to robi, czy największe jednak trawy rosną tam bez specjalnych zabiegów?
PS Damy radę Co nas nie zabije... etc.

KasiuWB - ambrowiec mnie zadziwia. Większość drzew poddała się mrozowi i zrzuciła już liście, a on nadal większość trzyma! Jest jednak dużym drzewem, więc warto przemyśleć, gdzie go posadzić. Jeśli nie masz miejsca na gatunek, zastanów się nad wersją kolumnową lub kulistą.

Kasya
- codziennie, kiedy podnoszę roletę tarasową, zawieszam się ze wzrokiem wbitym w szybę. Lubię ten widok

Adela
- serdecznie Cię witam i zapraszam. Nie jestem autorytetem, bo zaczynałam tworzyć ogród z wiedzą na poziomie ZERO. Dzisiaj wiem nieco więcej, ale wciąż sama się uczę.

Mari-Bere - nie rezygnuj z czegoś, do czego masz przekonanie! Moje zdanie to tylko subiektywna opinia. Jeden owoc, który przypadkiem spadł na bruk, na długo zostawił mi atramentowego kleksa

Nawi - jest to jakieś rozwiązanie. W dodatku zdrowe, bo te owoce są bardzo wartościowe
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 17:36, 13 lis 2016

Do góry
Ale zmienny jest ogród o tej porze - od zgaszonego mrozem do promieniejacego w słońcu Na bukszpany klne w tym roku, ale teraz u tak je uwielbiam
Mój ogród pod górkę... 15:14, 13 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Zdjęcia o tym jak z trzech choinek zrobić 6

Ale tam jasno teraz będzie! Sąsiad juz Wam macha do salonu?

Jakie sześć? Jedna choinka, jedna "kita" i jeden wieniec, który dopiero zrobię.
Jeszcze się nie przyzwyczaiłam, a sąsiad zagląda nam do talerzy i garnków też
Mój ogród pod górkę... 15:03, 13 lis 2016

Do góry
Zdjęcia o tym jak z trzech choinek zrobić 6

Ale tam jasno teraz będzie! Sąsiad juz Wam macha do salonu?
Coś jeszcze, coś więcej... 14:58, 13 lis 2016

Do góry
bozga napisał(a)
Ja mam bajzel na całego, jedynie ścieżki pozamiatane. Połowa ogrodu jeszcze w sypiących się liściach więc po co się nadwyrężać. A fotki porównawcze robią wrażenie- zasługujesz na dyplom

Problem sypiacych się liści i spadających igieł rozwiązałem prostym sposobem - oberwalem je ręcznie

Ja i dyplom? Juz się mi w teczce nie mieszczą
Coś jeszcze, coś więcej... 14:49, 13 lis 2016

Do góry
Kacha123 napisał(a)

Na giełdę mus pojechać
Za miesiąc to bym wiedziała gdzie kupić jodłę, ale dziś? Może oeliks lub all?

będziemy kombinować
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:03, 13 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

No, chyba w lutym zeszłego roku nakupilem bombek za 10%ceny

Wianek - kawałek sznurka, mech i beton - a wygląda zjawiskowo Choć świątecznych dekoracji jeszcze nie odwazylbym się wyjąć - co najwyżej w weekend research lampek zrobię, co by sprawdzić czy działają

O jak dobrze, że napisałeś o lampkach! Muszę jeden komplet dokupić na graba.

Wiesz, u mnie taka sytuacja, że dekoracje pozytywnie wpływają na zakupy więc chcąc nie chcąc musiałam coś stworzyć...
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 11:48, 13 lis 2016

Do góry
Irenko dobrze wiedzieć, że nie tylko ja mam takie przygody

Marzenko żałuję tej decyzji z domówieniem jak nie wiem co, ale liczę, że prognozy na środę się sprawdzą i wtedy migusiem się z tym uporam o ile przez te noce ziemia nie zmarznie mia na kamień wtedy zrobię sobie wiosnę w domu, albo kilofem wykopie jeden wielki dół Z drugiej strony jak to jakoś ścierpię i wszystko pójdzie dobrze, wiosną będzie się z czego cieszyć

Asiu o to u mnie taniej bo tylko stówka, a Pan powiedział, że na każdy samochód jest sposób, ale jakoś nie chciał za dużo powiedzieć... ciekawe czemu

Sebek nie znasz dnia ani godziny kiedy będziesz musiał się szybko przebranżowić w tą specjalizacje

Bożenko tak bywa na szczęście jak widać jedyny nie jestem

Kasiu "cicha woda brzegi rwie"

Katka powiem Ci, że jeszcze taka dobra mi nigdy nie wyszła i mam ochotę zrobić sobie dzisiaj kolejną, ale patrząc na dziwnie kurczącą się garderobę... trzeba kupić inny proszek do prania bo coś jest nie tak
Dodam, że zrobienie sobie sosu do pizzy latem z pysznych pomidorków było strzałem w 10 no i ile czasu zaoszczędzone.
Beskidzkie marzenie 11:01, 13 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Fajny kubek Na imę staram się nie patrzeć, ale hippeastrum z 4 pędami zaskakujące Cóż za urodzaj

liczylam ze sie tak szybko nie rozkwitnie. Ale faktycznie jest piękny. Mus bedzie z tydzień przed świetami do I. Uderzyć, o ile jeszcze bedą.
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 06:08, 13 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Co ja czytam... Nie wiedziałem, że znam tylu włamywaczy

Pomyślałam podobnie
Ogrodowa przygoda Łukasza :) 22:55, 12 lis 2016

Do góry
Co ja czytam... Nie wiedziałem, że znam tylu włamywaczy
Typografia ogrodu 22:39, 12 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Właśnie nie wiem czy będzie ten turkus na choince Prawdopodobnie będzie róż i miedź Bo mam już parę różowych dodatków i ciągle myślę

Co do spawania - ostatnio po próbie spawania pieca stwierdziłem, że mam dość i nie będę robić świecznika... I znów mnie korci
haha a my robiliśmy dziś świecznik właśnie rok się zbieraliśmy
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 22:14, 12 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Czuć w tym poście pozytywną energię, wiesz?
Za dwa tygodnie adwent - za trzy odpalamy grizłoldowo? Ostatnoo zresztą oglądałem dla przypomnienia

Sebek krzyż te jogę 3x w tygodniu nie poznaje siebie jakś dziwnie spokojna jestem

Grizwoldowo odpalamy 3 grudnia, nie ma to tamto, M juz obiecał latac po drabinie !!!
Typografia ogrodu 22:11, 12 lis 2016

Do góry
nawigatorka napisał(a)
a turkus rozumiem u rodziców?

Właśnie nie wiem czy będzie ten turkus na choince Prawdopodobnie będzie róż i miedź Bo mam już parę różowych dodatków i ciągle myślę

Co do spawania - ostatnio po próbie spawania pieca stwierdziłem, że mam dość i nie będę robić świecznika... I znów mnie korci
Typografia ogrodu 21:54, 12 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Już rozebrany Na razie wystarczą mi święta w pracy i w pinach
szybko minie i znów będziesz dekorował
Typografia ogrodu 21:53, 12 lis 2016

Do góry
Makao_J napisał(a)

Pokazywałam eMowi te biurka. Bardzo nam się podobają. Spawać umie tylko mój tata bo eMowi nie chciało się uczyć jak w szkole pokazywali. Teraz byłoby jak znalazł.
Mój tata jest już dość schorowany ale jeszcze czasem daje radę.
Muszę poszperać o tej płycie OSB i zobaczyć czy u nas dostanę.
Zobaczymy. To metalowa bardzo przypomina mi biurko sąsiadów tylko że jedną stronę mają metalową a drugą z płyty. Na blacie mają jeszcze przyklejone specjalne szkło żeby płyty dzieciaki nie zniszczyły. No ale kupę kasy dali za to biurko.

Ps. Sebek ja też już postawiłam podobny stroik. Zabrakło mi tylko szyszek i muszę dokupić.
spawanie cenna umiejetnośc. to biurko powstało bardzo szybko. a malowanie proszkowe tuszuje niedoskonaości
płyty szukaj w składach płyt właśnie. bedzie najtaniej.
my dlatego zdecydowaliśmy się na tanią płyte by móc ją w razie zniszvczenia które na pewno nastąpi wymienic na inną beż bólu portwela
po szyszki to do lasu
Coś jeszcze, coś więcej... 21:48, 12 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Rozebrałem na części pierwsze
Na razie mam cięte zamiokulkasy w wazonach i dopiero co wyłożone pomarańczowe dodatki Także jeszcze jesień, ale za dwa tygodnie adwent i wspólna giełda (co nie? ) to... pewnie zacznę

Nie wiesz gdzie kupię jodłę kaukaską? Do pracy nam trzeba

Na giełdę mus pojechać
Za miesiąc to bym wiedziała gdzie kupić jodłę, ale dziś? Może oeliks lub all?
Typografia ogrodu 21:46, 12 lis 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Taka pierdoła Wstawiam na chwile - nie cytować!
a turkus rozumiem u rodziców?
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies