Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

Sebek 19:54, 12 lis 2016

nawigatorka napisał(a)

próba generalna wazonu...brzmi...twórczo
ale ja nie powiedziałam, ze już nic robic nie będę

Taka pierdoła Wstawiam na chwile - nie cytować!
Margo 20:16, 12 lis 2016

Asiu, u Ciebie już świętami pachnie Cudne te stroiki...
Jeszcze troszkę i zacznie się akcja "pierniki" . Muszę odszukać Twój przepis, bo gdzieś zapisałam. Nawigatorskie pierniczki są the best
beata_m 21:13, 12 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
jeszcze przed snem zdążyłam

a widzisz Asia bo ja mam taki pustostan w hollu stoi tylko komoda i dalej nic. A że powolutku kombinuje coś z kolorem (ale delikatnie bo na razie zabawki maluchów robią i tak wystarczająco szumu we wnętrzach) i taki pomarańcz tudzież miedź mnie kręci i dlatego o te postery pytałam. Ty super proporczykami zrobiłaś robotę i doniczką. Te Twoje geometryczne mnie się bardzo podobały.
Czy ja już pisałam, że masz genialne wyczucie
Nawet nie wiecie ile ja się już tu od Was nauczyłam
Kacha123 21:29, 12 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
Dziś u nas piękna pogoda.rodzinny dzień w ogrodzie.ognisko.kielbaskitrochę pracy ze spawaniem trochę z ogrodem choć nie wszystko się dało bo ziemia zamarznięta mimo slonca.
Wszystkie trawy powiązane. właściwie nie wszystkie tylko te które uznałam za koniecxne czyli stopy rozplenice i miskanty.wcale mibsie to nie podoba i dodatkowo oznacza że to już na prawdę schyłek sezony.

U nas tak ładnie było wczoraj. Dzisiaj zdecydowanie brzydko i nawet sypie teraz czymś białym - bleee!
Makao_J 21:31, 12 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
a dlaczego nie potraficie? Dziś też bylo spawanie ale czy sobie inne.ale jeszcze te Che szlifowania i malowania nas czeka

Pokazywałam eMowi te biurka. Bardzo nam się podobają. Spawać umie tylko mój tata bo eMowi nie chciało się uczyć jak w szkole pokazywali. Teraz byłoby jak znalazł.
Mój tata jest już dość schorowany ale jeszcze czasem daje radę.
Muszę poszperać o tej płycie OSB i zobaczyć czy u nas dostanę.
Zobaczymy. To metalowa bardzo przypomina mi biurko sąsiadów tylko że jedną stronę mają metalową a drugą z płyty. Na blacie mają jeszcze przyklejone specjalne szkło żeby płyty dzieciaki nie zniszczyły. No ale kupę kasy dali za to biurko.

Ps. Sebek ja też już postawiłam podobny stroik. Zabrakło mi tylko szyszek i muszę dokupić.
Sebek 21:36, 12 lis 2016

Makao_J napisał(a)

Pokazywałam eMowi te biurka. Bardzo nam się podobają. Spawać umie tylko mój tata bo eMowi nie chciało się uczyć jak w szkole pokazywali. Teraz byłoby jak znalazł.
Mój tata jest już dość schorowany ale jeszcze czasem daje radę.
Muszę poszperać o tej płycie OSB i zobaczyć czy u nas dostanę.
Zobaczymy. To metalowa bardzo przypomina mi biurko sąsiadów tylko że jedną stronę mają metalową a drugą z płyty. Na blacie mają jeszcze przyklejone specjalne szkło żeby płyty dzieciaki nie zniszczyły. No ale kupę kasy dali za to biurko.

Ps. Sebek ja też już postawiłam podobny stroik. Zabrakło mi tylko szyszek i muszę dokupić.

Już rozebrany Na razie wystarczą mi święta w pracy i w pinach
nawigatorka 21:46, 12 lis 2016

Sebek napisał(a)

Taka pierdoła Wstawiam na chwile - nie cytować!
a turkus rozumiem u rodziców?
nawigatorka 21:47, 12 lis 2016

Margo napisał(a)
Asiu, u Ciebie już świętami pachnie Cudne te stroiki...
Jeszcze troszkę i zacznie się akcja "pierniki" . Muszę odszukać Twój przepis, bo gdzieś zapisałam. Nawigatorskie pierniczki są the best
cieszyłam się w ubiegłym roku jak dziecko że przepis i pierniki tylu osobom przypadł do gustu. a jesli został w książce kucharskiej na dłużej to ciesze sie podwójnie
nawigatorka 21:51, 12 lis 2016

beata_m napisał(a)

a widzisz Asia bo ja mam taki pustostan w hollu stoi tylko komoda i dalej nic. A że powolutku kombinuje coś z kolorem (ale delikatnie bo na razie zabawki maluchów robią i tak wystarczająco szumu we wnętrzach) i taki pomarańcz tudzież miedź mnie kręci i dlatego o te postery pytałam. Ty super proporczykami zrobiłaś robotę i doniczką. Te Twoje geometryczne mnie się bardzo podobały.
Czy ja już pisałam, że masz genialne wyczucie
Nawet nie wiecie ile ja się już tu od Was nauczyłam

tego żółtego jest tu trodszkę wiecej ale nie wszystko widać w posterach, pomponach, wskazówka zegara, kulki filcowe przy wiszacych pod zegarem słonikach... żółty pieknie gra z biela i czernia. i jest energetyczny jak młodsza Córka
proporczyki moga być szyte jak moje albo z papieru.
gdybys miała jakąś posterowa poytrzebe to pisz
ja uczę się caly czas. i jesli widać efekty to miło bardzo
nawigatorka 21:51, 12 lis 2016

Kacha123 napisał(a)

U nas tak ładnie było wczoraj. Dzisiaj zdecydowanie brzydko i nawet sypie teraz czymś białym - bleee!
bleee oby do nas nie przyszło