Asiu, u Ciebie już świętami pachnie Cudne te stroiki...
Jeszcze troszkę i zacznie się akcja "pierniki" . Muszę odszukać Twój przepis, bo gdzieś zapisałam. Nawigatorskie pierniczki są the best
a widzisz Asia bo ja mam taki pustostan w hollu stoi tylko komoda i dalej nic. A że powolutku kombinuje coś z kolorem (ale delikatnie bo na razie zabawki maluchów robią i tak wystarczająco szumu we wnętrzach) i taki pomarańcz tudzież miedź mnie kręci i dlatego o te postery pytałam. Ty super proporczykami zrobiłaś robotę i doniczką. Te Twoje geometryczne mnie się bardzo podobały.
Czy ja już pisałam, że masz genialne wyczucie
Nawet nie wiecie ile ja się już tu od Was nauczyłam
Pokazywałam eMowi te biurka. Bardzo nam się podobają. Spawać umie tylko mój tata bo eMowi nie chciało się uczyć jak w szkole pokazywali. Teraz byłoby jak znalazł.
Mój tata jest już dość schorowany ale jeszcze czasem daje radę.
Muszę poszperać o tej płycie OSB i zobaczyć czy u nas dostanę.
Zobaczymy. To metalowa bardzo przypomina mi biurko sąsiadów tylko że jedną stronę mają metalową a drugą z płyty. Na blacie mają jeszcze przyklejone specjalne szkło żeby płyty dzieciaki nie zniszczyły. No ale kupę kasy dali za to biurko.
Ps. Sebek ja też już postawiłam podobny stroik. Zabrakło mi tylko szyszek i muszę dokupić.
tego żółtego jest tu trodszkę wiecej ale nie wszystko widać w posterach, pomponach, wskazówka zegara, kulki filcowe przy wiszacych pod zegarem słonikach... żółty pieknie gra z biela i czernia. i jest energetyczny jak młodsza Córka
proporczyki moga być szyte jak moje albo z papieru.
gdybys miała jakąś posterowa poytrzebe to pisz
ja uczę się caly czas. i jesli widać efekty to miło bardzo