Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

nawigatorka 21:53, 12 lis 2016

Makao_J napisał(a)

Pokazywałam eMowi te biurka. Bardzo nam się podobają. Spawać umie tylko mój tata bo eMowi nie chciało się uczyć jak w szkole pokazywali. Teraz byłoby jak znalazł.
Mój tata jest już dość schorowany ale jeszcze czasem daje radę.
Muszę poszperać o tej płycie OSB i zobaczyć czy u nas dostanę.
Zobaczymy. To metalowa bardzo przypomina mi biurko sąsiadów tylko że jedną stronę mają metalową a drugą z płyty. Na blacie mają jeszcze przyklejone specjalne szkło żeby płyty dzieciaki nie zniszczyły. No ale kupę kasy dali za to biurko.

Ps. Sebek ja też już postawiłam podobny stroik. Zabrakło mi tylko szyszek i muszę dokupić.
spawanie cenna umiejetnośc. to biurko powstało bardzo szybko. a malowanie proszkowe tuszuje niedoskonaości
płyty szukaj w składach płyt właśnie. bedzie najtaniej.
my dlatego zdecydowaliśmy się na tanią płyte by móc ją w razie zniszvczenia które na pewno nastąpi wymienic na inną beż bólu portwela
po szyszki to do lasu
nawigatorka 21:54, 12 lis 2016

Sebek napisał(a)

Już rozebrany Na razie wystarczą mi święta w pracy i w pinach
szybko minie i znów będziesz dekorował
Madzenka 21:59, 12 lis 2016

Nawet nie będę próbować przekonywać M do spawania
Pooglądam sobie te cudeńka u Ciebie
nawigatorka 22:03, 12 lis 2016

Madzenka napisał(a)
Nawet nie będę próbować przekonywać M do spawania
Pooglądam sobie te cudeńka u Ciebie
cudeńka to moga być u jubilera a u spawacza?
Luki 22:04, 12 lis 2016

Oj na samą myśl o nawigatorskich pierniczkach się pośliniłem, Twój przepis zrewolucjonizował moje podejście do 'ciemnych' ciastek świątecznych, te co zawsze mama robiła były obrzydliwe, a Twoje... muszę czymś zająć głowę bo to jeszcze nie czas

Jeszcze co do czerni na święta... nie dam się przekonać ja to taka konserwatywna sroka jestem w tym okresie
Sebek 22:11, 12 lis 2016

nawigatorka napisał(a)
a turkus rozumiem u rodziców?

Właśnie nie wiem czy będzie ten turkus na choince Prawdopodobnie będzie róż i miedź Bo mam już parę różowych dodatków i ciągle myślę

Co do spawania - ostatnio po próbie spawania pieca stwierdziłem, że mam dość i nie będę robić świecznika... I znów mnie korci
beata_m 22:24, 12 lis 2016

jasne Asia, że widać! pokręcę się jeszcze w temacie posterów i na pewno skorzystam z pomocy
pozdrawiam ciepło
amelia_b 22:27, 12 lis 2016

Pokażesz?
nawigatorka 22:38, 12 lis 2016

Luki napisał(a)
Oj na samą myśl o nawigatorskich pierniczkach się pośliniłem, Twój przepis zrewolucjonizował moje podejście do 'ciemnych' ciastek świątecznych, te co zawsze mama robiła były obrzydliwe, a Twoje... muszę czymś zająć głowę bo to jeszcze nie czas

Jeszcze co do czerni na święta... nie dam się przekonać ja to taka konserwatywna sroka jestem w tym okresie
Lukaszu Ty tez robiles moje pierniki? Jakoś nie pamiętam.aleilo napiszales
widzisz ja w dzieciństwie wogole nie jadłam pierników bo moja mama ich nie robila.
Teraz nadrabiał zaległości. Staram się by były już na Mikołajki.ale by dotrwały do świąt i by obdarować sąsiadów i znajomych jak mamy w zwyczaju chyba zrobię podwojna porcje.
Pozostawiam sroke
nawigatorka 22:39, 12 lis 2016

Sebek napisał(a)

Właśnie nie wiem czy będzie ten turkus na choince Prawdopodobnie będzie róż i miedź Bo mam już parę różowych dodatków i ciągle myślę

Co do spawania - ostatnio po próbie spawania pieca stwierdziłem, że mam dość i nie będę robić świecznika... I znów mnie korci
haha a my robiliśmy dziś świecznik właśnie rok się zbieraliśmy