Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy ".img"

Moja bajka 08:02, 24 gru 2014

Do góry
Katkak napisał(a)
jeszcze jeden przysmak dla ptaśków, niech też mają święta

Sikorki mają smakowite święta i piękna dekoracja w ogrodzie....Kasiu wam też życzę cudownych Świąt Bożego Narodzenia
RRR - różane rozmaitości Renaty i nie tylko różane :) 08:00, 24 gru 2014

Do góry
Reniu macham świątecznie

Życzenia na Boże Narodzenie i Nowy Rok 2014 / 2015 07:48, 24 gru 2014

Do góry
Kochani życzę Wam

Pieknych, rodzinnych i spokojnych oraz pełnych wytchnienia, radości i miłości Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiego dobra i pomyślności w Nowym 2015 Roku

Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 07:44, 24 gru 2014

Do góry
Kasiuniu kochana macham świątecznie

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 07:25, 24 gru 2014

Do góry

Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 07:23, 24 gru 2014

Do góry

Mój jesienny ogród 06:50, 24 gru 2014

Do góry
Bogdziu, las na pewno z czasem się odrodzi ale już na pewno tego nie zobaczysz. Las można zniszczyć bardzo szybko ale czekać na następny trzeba bardzo długo. Masz rację, bardzo mi brakuję tego co zostawiłem w Polsce ale na następne Święta wracam choćby nie wiem co. Dziękuje za życzenia i piękną bombkę. Już trzecie święta jestem poza domem w tym roku już mam choinkę. Znalazłem ją po świętach na trawniku, w domu wyjąłem z kartonu i patrze że bardzo ładna. W tym roku kupiłem bombki i lampki w pracy nazbierałem szyszek, przykleiłem do nich druciki i za 20 $ mam piękną choinkę, tyle dałem za bombki i lampki. Jest pięcio-stopowa, większa mi nie potrzebna. Pomysł wystawiania dobrych rzeczy przed dom, zamiast do śmieci, bardzo mi się podoba, wielu ludzi na tym korzysta.

Dzidka, w tamtym roku o tej porze nie miałem pracy i przędłem bardzo cienko, więc w lodówce za dużo nie było i strat nie miałem. Gorsze było zimno w domu i to że miałem tylko małą butle na jeden palnik i kupowałem tylko jedzenie w puszkach. Niestety tu jest wszystko na prąd a jak go zabraknie to jest masakra.

Haniu, ja sobie poradziłem, uratowała mnie moja kuchenka, którą odgrzewam sobie jedzenie w pracy, bez niej było by marnie. W wolne dni posprzątam sobie na błysk i wyśpię się na zapas iluminacje już podglądnąłem wcześniej a dziś mam już gotowe. Na foty raczej nie ruszę chyba że uda mi się naprawić rower. Pewnie sobie filmów po oglądam.

Zawitko, u mnie też ciepło i na razie nie słychać o zimie, oby jak najdłużej. Wiem że u was bardzo sucho i ciepło, zostanie sporo grosza w kieszeni. Miło mi że zdjęcia się podobają, dzięki.

Malkwi, Dziękuję Gosiu za bardzo ładną fotkę i bardzo miły wpis. Przyjeżdżając tu byłem pod wielkim wrażeniem, tego co tu zobaczyłem, sam byłem ciekawy wszystkiego i wiedziałem że na pewno niektóre osoby też będą zaciekawione tym co się tu znajduje. Jest to bardzo męczące ale daje też sporo satysfakcji. Teraz muszę trochę odpocząć od tego wszystkiego, trzymaj się ciepło. Jeszcze raz życzę wszystkim, ciepłych i miłych Świąt Bożego Narodzenia.

Moja pierwsza hortensja w ogródku. 06:30, 24 gru 2014

Do góry
Małgosiu,
dziękuję bardzo za pozdrowienia i piękne życzenia
I my Wam zyczymy Wspaniałych Świat !!!

Mój jesienny ogród 05:22, 24 gru 2014

Do góry
Witam wszystkich, u Was już Święta, niedługo zasiądziecie do stołów z pysznym jedzonkiem, w gronie najbliższych, podzielicie się opłatkiem a ja będę mógł sobie tylko pomarzyć. Powiem wam że polska tradycja jest piękna i wspaniała, dobrze że ludzie przekazują ją młodszym pokolenioom. Tutaj jest pięknie i kolorowo ale tej wyniosłej atmosfery nie ma, w ogóle nie czuje się tych pięknych świąt. Te anty polskie rządy, które próbują zniszczyć nasz kraj, wyprać mózgi i odseparować ludzi od siebie, promują wszystko co nienormalne a tradycje wyśmiewają. Tu święta są po to, żeby ludzie posprzątali w sklepach i zostawili tam jak najwięcej pieniędzy. Im dłużej tu jestem to zauważem co raz więcej dziadostwa. Wszystko jest pięknie malowane i lukrowane a w środku próchno. Ludzie bardzo mili i kulturalni ale zapatrzeni tylko w siebie i widzą tylko koniec własnego nosa. W Polsce prędzej ktoś wyciągnie pomocną dłoń niż tu. Teraz poleje wam tego kanadyjskiego lukru. Zyczę Wam wszystkiego dobrego, miłej rodzinnej atmosfery i odpoczynku od codziennych zajęć.

Życzenia na Boże Narodzenie i Nowy Rok 2014 / 2015 02:00, 24 gru 2014

Do góry
Piękno ukryte w detalach ... na skraju zielonego świata 01:36, 24 gru 2014

Do góry
Wszystko gotowe wyrobiliśmy się ze wszystkim na czas....dopiero zaczynaliśmy odliczanie...

a właśnie dobiegło końca...

Nastał już ten świąteczny czas...festiwal nadziei i światła. Nastał dzień w którym każdy z Nas powinien czuć się szczęśliwy, bezpieczny, kiedy nowego znaczenia nabiera słowo zaufanie i radość. Przecież już niedługo będziemy wypatrywać na niebie pierwszej gwiazdki, która sprawi że będziemy mieć ten sam błysk w oku co kiedyś, kiedy jako dziecko wypatrywaliśmy tej pierwszej na zasnutymi chmurami niebie Nareszcie nastał dzień kiedy cała krzątanina cichnie, kiedy ten świat ze snu zaczynać być obecny tu <3 ....

Chciałabym Wam życzyć aby tegoroczne święta były wyjątkowe, by każdy z nas umiał się cieszyć mały rzeczami, abyśmy nauczyli się czerpać radość ze wspólnych chwil spędzonym w rodzinnym gronie. Abyśmy zaczęli doceniać fakt, że życie jest tak ulotne i krótkie na złe momenty, dąsanie, nieporozumienia i smutki. Prezenty, kulinarna strona świąt, dekoracje, stroje wizytowe to wszystko piękne dodatki, za którymi nie warto gonić zbyt szybko. Skupmy się za to na małych, urokliwym rzeczach, momentach jak wspólne kolędowanie przy choince, przyznajcie się z ręką na sercu czy ktoś to dzisiaj jeszcze robi? z wielka dumą mogę powiedzieć, że my i pierwszy wspólny koncert kolęd mamy już za sobą...akustykę w kuchni mamy doskonałą
Życzę Wam również zdrowia bo one jest potrzebne aby móc realizować wszystkie plany i marzenia.
Cieszę się, że znalazłam się wśród Was i spotkałam się tutaj tak z wielką życzliwością.

Przyszły święta a więc możemy zwolnić, nacieszyć się emocjami, zmianami, wydarzeniami całego roku. Kiedy jak nie teraz tworzą się wspaniałe wspomnienia do których warto wracać.

Wesołych Świąt!!!

Leśne Wzgórze 01:15, 24 gru 2014

Do góry
Dla wszystkich zaglądających zostawiam poniższe życzenia. Dziękuję Wam za całoroczne wsparcie i porady

a teraz zmykam bo jutro jeszcze dużo gotowania i jakoś trzeba wyglądać przy wigilijnym stole...
Leśne Wzgórze 01:09, 24 gru 2014

Do góry
malgorzata_szewczyk napisał(a)
Dekoracje cudne o pierniczkach nie wspomnę Buziaki

Gosiu dziękuję za życzonka, ale piękny kącik ze zdjęciami rodzinnymi masz... u mnie też niedługo taki będzie...
Życzenia na Boże Narodzenie i Nowy Rok 2014 / 2015 01:01, 24 gru 2014

Do góry
Przepraszam zapomniałam o Nowym Roku .Niech się spełni choć raz w życiu wasze najskrytsze marzenie !

Życzenia na Boże Narodzenie i Nowy Rok 2014 / 2015 00:54, 24 gru 2014

Do góry
I ja złożę wam wszystkim życzenia Dobrych,zdrowych świąt w zdrowiu i cudownym nastroju

Ogród cioci czyli ciociogród :) 00:48, 24 gru 2014

Do góry
GOSIU spokojnych i radosnych świąt

Kwiatowy ogródek Monteverde 00:22, 24 gru 2014

Do góry
Mirella napisał(a)
Aniu, pozdrawiam cieplutko i świątecznie, miło Cię widzieć

Dziękuję i wzajemnie Mirelkopaszteciki z przepisu Bogdzi pięknie Ci wyszłybuziole
Życzenia na Boże Narodzenie i Nowy Rok 2014 / 2015 00:08, 24 gru 2014

Do góry
Zdrowych, rodzinnych, oraz spokojnych Świąt Bożego Narodzenie dla wszystkich ogrodomaniaków.
Co się stało kwiatom ... 23:58, 23 gru 2014

Do góry
Mirella napisał(a)
Pierwsze paszteciki już wyszły z piekarnika przed chwilą i jednego zjadłam jest pyszny, farsz jest grzybowy, Bogdzia dziękuję za inspirację kulinarną, to był mój pierwszy raz, udały się, cieszę się bardzo bardzo.

aż ślinka leci na te paszteciki pozdrówka Mirelko
Lawendowy zawrót głowy 23:51, 23 gru 2014

Do góry
lojalna_ napisał(a)
pachnie ......

Fiu Fiu. Piękna jest
Widzę, że też pichcisz
Wesołych świąt
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies