Ewunia wnusia jest prze słodka, do schrupania aniołek . Fajnie, że będziesz mogła Ją osobiście wytulić . Ewcia te szklane pastylki kleiłam na Kropelce. Zrobiłam dwie kulki, większą i mniejszą. Nie wiem ile mają średnicy, ale większa może ze 20 - 25cm, a mniejsza z 15-20cm. Przedszkole robi wrażenie . Buźka
Już bym tam chciała być, nie mogę się doczekać kiedy ją zobaczę.
Zastanawiałam się czy kropelka nie rozpuszcza styropianu? Na zdjęciu kulka wydaje się dużo większa.
Przedszkole zostanie na głowie eMusia, zobaczymy czy zda egzamin na przedszkolankę płci męskiej.
Patyczki mam od ogrodowiskowych dobrych duszków, którym jeszcze raz dziękuję. Liczę na to że choć połowa z nich zechce puścić korzonki.
Ewcia mąż tez mi mówił, że kropelka się nie nadaje, ale trzyma się super i nic się nie dzieje. Najpierw próbowałam klejem polimerownym, ale on długo wiąże i chyba tydzień by zeszło , a tak zrobiłam raz dwa. Em na pewno zda egzamin z opieki nad roślinkami. Będziesz miała śliczne rośliny, bo jestem pewna, że sporo się ukorzeni . Ja jeszcze nie cięłam hortek. Zimno jak diabli się zrobiło, więc jeszcze trochę poczekam. Fajnie się tak czeka na dobre, jak na Bożonarodzeniowy prezent . Kulka wygląda na większą, bo zdjęcie z bliska. Jutro obfocę ją w ogródku przy czymś to wielkość będzie dobrze widoczna. Buziaki.
Właśnie miałam pół godzinki wolnego czasu i spędziłam go u Ciebie Muszę przyznać, że nie był to czas stracony
Wnuczka przesłodka! Ja mam dwuletniego synka więc kto wie...może kiedyś będziemy rodziną
Zdolności plastyczne masz ogromne! Ja nawet nie mam pojęcia jak się zabrać za wykonanie takiej pięknej skrzyneczki. Nadrobię to wieczorem i poczytam bo bardzo mnie to zainteresowało...
A przedszkole hortensjowe imponujące Zobaczymy, które najlepiej się ukorzenią. W zeszłym roku trzymsłam patyki w wodzie ale na 70 sztuk korzonki wypuściły dwie sztuki. Po wsadzeniu w ziemię padły a reszta zgniła W tym roku trzymam je w ziemi.Zobaczymy co będzie.
Kibicuję Twoim mocno.
Uściski
Ewo mam nadzieję że z kręgosłupem już lepiej Wyjazd Cię czeka i musisz być w formie Kwiatuszek uroczy a oczy ma nie z tej ziemi Trzymam kciuki za hortensje bukietowe Jak się wszystkie ukorzenią to będziesz mieć ładną plantację
Pozdrawiam ciepło bo u mnie zimno i pada deszcz ze śniegiem