Mam Red Leonardo dla Ciebie, bije po oczach ale trudno mi ten kolor dobrze uchwycić na fotkach.
Tak ja bym posadziła były by dwie plamki, a tak będzie większe zamieszanie.
Red Leonardo bym dała z prawej, a Larissę przy tarasie, RL nie pasuje mi przy Louise.
Z Hameln, mam ją, bym spróbowała tak dać, może wyjść fajnie.
W końcu przyszła ukochana zima ze śniegiem i słoneczkiem..wypadłam w rajtach z domu, zdążyłam złapać aparat i porobiłam trochę zdjęć tego mojego zasypanego grajdołka..
Witam po przerwie trochę choróbsko nas dopadło i nie było czasu na ogrodowisko wklejam fotkę rabaty do zrobienia co prawda zimowa ale innej nie mam . Szukam inspiracji co będzie pasować do berberysów admiration , bukszpanów a z tyłu rośnie żywopłot ze śliwy . Bardzo proszę o jaką kolwiek pomoc berberyski rosną zaraz z brzegu
w razie konieczności można coś poprzesadzać a ten jałowiec będzie do wysadzenia
A dali jeszcze w prawą stronę rosną berberysy erecta i dwie tawuły . Będę wdzięczna za wszystkie uwagi i wskazówki
Ładne linie, niebanalny układ Fajnie Ci to wyszło
Zgadzam się z Toszką co do drzew. Lepiej zaplanować odmiany w docelowych rozmiarach. Gosia piszesz, że brzozy to 1 Doorenbos, a pozostałe dwie? Betula Pendula? To ogromne drzewiska będą, nie dasz rady ich formowac.