Iwonko jałowców u mnie cała masa różnej maści i w tym problem.Nie umiem ich wkomponować w rabaty dlatego chciałam je zgrupować w jednym miejscu. Żal, że nie trafiłam na ogrodowisko wcześniej, może obyło by się bez problemów z kłopotliwym nasadzenien. Grusze koniecznie chcę przysłonić, bo mnie ten widok drażni. Chcę oddzielić część reprezentacyjną( najpierw muszę ją stworzyć) od części użytkowej.
Widać dobrze listki pływające . Oprócz liści podwodnych, takich pociętych, równowąskich, pojawiają się u niego listki pływające, głownie w okresie kwitnienia.
Mirella na wszelki wypadek sprawdziłem godzinę jest już po 22giej więc nieletni forumowicze grzecznie śpią
a właściwie to w tym temacie to mam straszne tyły
Basiu, jak zobaczyłam te wizualizacje to akurat jechałam autobusem do domu i dobrze, bo ze wzruszenie chyba łezka by mi popłynęła! Tyle czasu poświęciłaś dla mnie i mojego ogrodu, że nawet brak mi słów wdzięczności! Dzięki Kochana
A teraz o propozycjach jak większości mi i mojemu emowi również najbardziej podobała się pierwsza wersja em zwrócił uwagę jeszcze na drugą, bo on lubi iglaki. W szoku jestem, jak potraficie to wszystko ułożyć w piękne kompozycje i to jeszcze tak, że trafiają w mój styl i tak jak mi się podoba
Tylko trochę musimy tą pierwszą wersję zmotyfikować, bo jak już dziewczyny pisały wszystkie rh idą w to miejsce pod ogrodzenie. Przez Was nawet kulki zaczynają mi sie pod umbrami podibać, więc może w tym kierunku pójdziemy pomożesz ?!