Moje uwagi... ale to moje
Prawa kolumna pomiędzy okna, a po bokach rozplenice (czy inne trawki). Dla trawek będzie lepiej i dla efektu wizualnego.
I dałabym 3 kulki po prawej... każda coraz mniejsza, nawet kosztem trzeciej trawki. Mozę 3 kulki bukszpanowe, a pomiędzy trawki.. nawet Ice Dance dal podtrzymania prawej i lewej strony????
Hmmm .. tak myślę...
Naparstnice możesz wrzucić tu i tam, bo z niczym nie skolidują z kwitnieniem, a jak przekwitną to rach-ciach.. zostawisz tylko rozetę liściową. W cieniu kwitną też później.. obstawiam, że u ciebie to tak druga połowa czerwca.
Anka no własnie -za dużo miejsca ..obliczyłam że dwie zajmują prawie 3 metry ...a w koło wszystko zagłuszone nie wspomnę że do połowy maja pusty placek
Biga suczka zabrana ze schroniska, bardzo ciężko chora na serce, niestety odeszła na zawsze za tęczowy mostek dwa tygodnie temu - tak bardzo za nią tęsknię
A to nasz drugi pies Abi - sierotka, błąkający się, zabrany z ulicy. Gdy go wzięliśmy wyglądał tak:
,może być, w razie co to wypali się . Mam nadzieję, że ten knot prawdziwy. Taki drobiażdżek przywiozłam Ani, byłam w sobotę, widziałam cuda - więcej w Ani wątku
gierczusiateż lubię takie porównania, ale bardziej podobają mi się u kogoś niż u siebie buziaki
Mala_Mi aktywuje się jak mam więcej czasu i jak dopadne laptopa z dużą klawiaturą bo zazwyczaj czytam na telefonie lub tablecie a tam maleńkie literki i se trafić w odpowiedni znak nie mogę
Specjalne pozdrowienia dla Yolki.....była u mnie na lekcji krzyżykowania....wpasowała się kolorystycznie z prezencikiem do kolorystyki kuchni
Jolka buziaki