Ja też lubię seledyn ale dla takich żurawek trzeba szukać mniej słonecznego miejsca. Tutaj mają dobrze.
Dla przypomnienia jesienna odsłona obwódki bodziszkowej
Marysiu fajnie ,ze do nas wróciłaś ty jak niedźwiadek wiosną się budzisz, ja jeszcze czekam na to radosne kumkanie wiosną, już oczka odmarzły to zdjęcie jest z zeszłego roku, wkrótce się zaczną żabie gody, jeszcze chwila i będziemy mieć marzec
Nallar, joannA, malgorzata_s..., iwoaal, Karol99, ivvvona, Basia8, ryska, ewsyg- bardzo Wam dziękuję za odwiedziny i pamięć, goraco was pozdrawiam i życze Wam samych słonecznych dni i realizacji ogrodowych wiosennych planów
Zostawiam dla Was wiosenny akcent na najbliższy tydzień
Witajcie z rannym brzaskiem. Na liczniku pogodowe zero. Czas na poranny spacer. A potem się zobaczy. Jakieś rogaliki trzeba zagnieść, i może tradycyjny jabłecznik?
Miło, że o mnie nie zapominacie.
Och jak to dobrze że ten poniedziałek się już skończył. Dla mnie był okropny.
A jeśli pies sąsiada za chwile nie przestanie szczekać to chyba mnie coś trafi.
mmm.... tez sie nimi zachwycam zawsze jak obok nich przechodze sa piekne
ciesze sie ze spodobały ci sie elemety wodne to moje dzieci najmłodsze z listopada A co do trawnika, to czesc jego juz zerwana zostala na rzecz powiekszenia rabat , i to pewnie nie koniec bedzie zrywania I oczywisci zagladaj Łukasz bedzie mi bardzo miło
I to jest to Kasiu
Moim zdaniem to turzyca FC,a w donicach na pewno stipa.
I znowu będzie trudno zasnąć
Przemyśl Kasiu tę rabatę na środku trawnika, ja bym ją zlikwidowała. Ale o tym może później żeby Ci w głowie za dużo nie mieszać.